Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel donanımlı araç değil de otomatik vitesli araç alabilir miyim?

yigitmahmure

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
benim özel h sınıfı özel donanımlı araç kullanabilir ehliyetim var. ve araba almayı düşünüyorum.
1. sorum özel donanımlı değil de otomatik vites araç alabilir miyim?
2. sorum kdv ödüyor muyuz.
3.sorum örneğin 30 bin tl'lik arabayı ne kadara alırım?

bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum...

1-otomatik vitesli araç alabilirsiniz, ama bu araca mutlaka ozel tertibat da taktırmak zorundasınız. Sadece otomatik vites olmaz.
2- ötv ödemiyorsunuz ama kdv ödüyorsunuz
3- örneğin 30.000TL lik araç üzerinden önce %18 KDV yi çıkartın sonra kalan miktardan %18 ÖTV miktarını düşün daha sonra kalan miktara tekrar KDV yi ekleyin sonucu bulursunuz...kriz paketinden önce ötv %37 idi ama şuan 3 ayliğina ötv %18 bu arada araci ötv muhafiyetli alırsanız 5 yıl normal kişiye satamiyorsunuz
saygılar

özel araç

cevabınız için teşekkür ederim. bir sorum daha olacak. araba almak için tavsiye edebileceğiniz bir araba markası varmı? yani hangi araba markalarında, araba alımında problem çıkmaz? teşekkürler...

Üst Alt