Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel eğitim devir işlemleri konusunda bilgisi olan var mı?

merveylcnky

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
rehabilitasyon merkezini devir almak için işin milli eğitim boyutunu bilen arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi?

[FONT=Verdana]
İKİNCİ BÖLÜM
[/FONT]
[FONT=Verdana]
Merkez Açma, Devir, Nakil ve Kapatma
[/FONT]
[FONT=Verdana]Merkez Açma, Devir, Nakil ve Kapatma[/FONT][FONT=Verdana]MADDE 5 – (1) Özel Mesleki Rehabilitasyon Merkezinin açılması, devri, nakli, kapatılması ve personel görevlendirmesi işlemleri Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları mevzuatına göre yürütülür. Ancak, özel mesleki rehabilitasyon merkezinin açılabilmesi için Türkiye İş Kurumu il müdürlüklerinden de uygun görüş istenir.[/FONT][FONT=Verdana](2) Merkeze, başvuruda daha sonra ilave edilecek özür grupları için de ayrıca izin alınır. Hizmet verilecek her bir özür grubu için rehabilitasyon ve kurs programı hazırlanır. Merkezin fiziksel şartları ve donanımı hizmet verilecek her bir özür grubuna uygun şekilde düzenlenir.[/FONT][FONT=Verdana](3) Mesleki eğitimini tamamlayan özürlülerin merkez tarafından Türkiye İş Kurumuna kayıt yaptırılması için bildirilmesi gerekir.

Ve daha bir sürü şey..
Mevzuatı okumanız gerekiyor.[/FONT]

Üst Alt