Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel Güvenlik için güvenlik soruşturması..?

İlhan Dinçer

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Özel güvenlik kursuna gidip atış yazılı süreçlerini başarıyla geçtim gereken kart ve harç ücretlerini yatırıp güvenlik soruşturması sürecini başlattım lakin kafama takılan bazı olaylar var.
Askerlik dönemimde firardan dosyam var 1 yıl hapis cezası 10 aya düşürülmüş bende en son kilodan dolayı muaf oldum ve bu mahkeme kararına itiraz ettim 7-8 ay oldu ama hala dosyam istinaf mahkemesinde ne bir karar nede netice var güvenlik soruşturması sürecinde benim karşıma engel olarak çıkarmı?
2 sorunum ise şu trafik cezasından vergiye düşen borçlarım var ödenmemiş 20-25 bin TL arası ödenmemiş şekilde duruyor.

TOPARLAYACAK OLURSAK BU NEDENLER BENİM GÜVENLİK SORUŞTURMASINDAN GEÇEMEME VE KARTIMI ALAMAMA HALİNİ OLUŞTURUR MU?

CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM...

Üst Alt