Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel yapılmış Mercedes V220 CDI satıyorum

Turan1980

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Kendim akülü araba kullaniyorum, kas hastalari icin özel donanimli arabami 6 yil sonra satiyorum allaha sükür 2 defa türkiyeye izine geldim yolda birakmadi daha, ilgisi olan arkadaslar icin cok iyi firsat. 2003 de sifir alinip yaklasik özel donanimiyla 70 bin euro ya alinmisdir sirf özel donanimi 34 bin euro ihtiyaci isini görecek birine giderse iyi olur. Sürücü koltugu 180 derece elektrikli dügmeye basarak arkaya dönüp akülü arabadan biniliyor, cok hafif özel servo ile cok hafif yine özel yapilmis firenleri var, orta yan kapidan kumandali elektrikli kapi ile kumandali rampasi bulunuyor, kumandali soguk havada buzlanmaya karsi cam temizlememk icin kalnuferi var, arka camlar siyah, arkada 2 koltuk var, orta sirada koltuklar yok, el ile firen yapma kolu var

Model: Mercedes V220 Cdi Otomatik Vites, 122 beygir

Klimatronic ve otomatik silegecler calismasi var,tempomat var

Kilometresi 150 bin de bu araba beni 6 yil boyunca yolda birakmadi alanida birakmaz insallah

fiyati 15 Bin euro , gelis sifir fiyati 70 bin euroydu

isteyenler icin resimleri yollarim eklemeyi bilmiyorum.

almanyada alan olursa iyi olur türkiyeye götürme islemlerini bilmiyorum ilgilenememde malum.

Araba ufak defek cizikleri var gerisi cok iyi rengi gümüs metallic

almanyadasın galıba dostum.sen aracını orda satmaya calıs....ama bana resımlerı e maıl yaparsan sevınırım bende almanyadayım su an celik6@gmx.de

bu adrese detaylı resımlerı yollarsa sevınırım.

burda satısını yapamazsın aracın bu mümkün deyıl yastan kayıp edıyor cünkü.aracının su an bıle satmıs tüm evrak ıslerını tam su an bıırmıs olsan bıle aracının erzulsansgu 29.02.2006 model olması gereklı.artı tüm extralar paraya dahıl ötv badnrol vs v vs derken alıcı kısıye bu arac 3 yasında olsa bıle cok ama cok pahalıya mal olur.resımlerı bana e maıl yap arkdasım tskle derım

oezix, yurtdışından gelen engelli minibüslerde haziran 2008 den itibaren 9 koltuk olması ve ruhsat da yazması lazım V-220 7 koltuk ithalı mümkün değil.

Üst Alt