sabaha karşı saat 05 özge ağlayarak geldi dünyaya.... çok mutluydum sancılarım dinmiş 2. prensesim gelmişti, saatler geçti bebeğimi yanıma getirmediler, hasta yakınları gittikten sonra herkesin bebeği geldi benimki gelmedi. prensesimi niye getirmiyolar diye merak ediyorum ben de. resimci geldi resim çekilmek isteyen var mı dedi, ben istiyorum ama bebeğimi getirmediler hala dedim. ben alıp geleyim dedi, getirdi özgeyi. dr muayene etmemiş tekrar götürücem dedi, resmimizi çekti, özgeyi unuttu ve gitti, kızım bana kaldı çok sevindim......
herkes bebeğiyle ilgileniyodu ben de dahil, altını açtım ilk önce bacağı bana toplu geldi uzatmaya çalıştım bacağını uzamadı, dikkatle baktım bacağı kısaydı ötekinden....
O AN özgeyi öyle bıraktım deli gibi koridorda koşmaya başladım. dr arıyorum kızımın bacağını hemen gelip iyileştirsin diye.....
dr geldi beni sakinleştirmeye çalıştılar, ertesi sabah o halde hastane hastane dolaştım.. 17 senedir dolaştık..
çok zor yaaa arkadaşlar.... ANNE YÜREĞİ HİÇ BİŞEYE BENZEMİYO. bu günümüze şükürler olsun. rabbim acil şifalar versin cümlemize.
özgecim ve ablası benim herşeyim.....
herkes bebeğiyle ilgileniyodu ben de dahil, altını açtım ilk önce bacağı bana toplu geldi uzatmaya çalıştım bacağını uzamadı, dikkatle baktım bacağı kısaydı ötekinden....
O AN özgeyi öyle bıraktım deli gibi koridorda koşmaya başladım. dr arıyorum kızımın bacağını hemen gelip iyileştirsin diye.....
dr geldi beni sakinleştirmeye çalıştılar, ertesi sabah o halde hastane hastane dolaştım.. 17 senedir dolaştık..
çok zor yaaa arkadaşlar.... ANNE YÜREĞİ HİÇ BİŞEYE BENZEMİYO. bu günümüze şükürler olsun. rabbim acil şifalar versin cümlemize.
özgecim ve ablası benim herşeyim.....