Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özge'nin dünyaya merhaba dediği [O an]

Fırtına

Aktif Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
0
sabaha karşı saat 05 özge ağlayarak geldi dünyaya.... çok mutluydum sancılarım dinmiş 2. prensesim gelmişti, saatler geçti bebeğimi yanıma getirmediler, hasta yakınları gittikten sonra herkesin bebeği geldi benimki gelmedi. prensesimi niye getirmiyolar diye merak ediyorum ben de. resimci geldi resim çekilmek isteyen var mı dedi, ben istiyorum ama bebeğimi getirmediler hala dedim. ben alıp geleyim dedi, getirdi özgeyi. dr muayene etmemiş tekrar götürücem dedi, resmimizi çekti, özgeyi unuttu ve gitti, kızım bana kaldı çok sevindim......
herkes bebeğiyle ilgileniyodu ben de dahil, altını açtım ilk önce bacağı bana toplu geldi uzatmaya çalıştım bacağını uzamadı, dikkatle baktım bacağı kısaydı ötekinden....
O AN özgeyi öyle bıraktım deli gibi koridorda koşmaya başladım. dr arıyorum kızımın bacağını hemen gelip iyileştirsin diye.....
dr geldi beni sakinleştirmeye çalıştılar, ertesi sabah o halde hastane hastane dolaştım.. 17 senedir dolaştık..
çok zor yaaa arkadaşlar.... ANNE YÜREĞİ HİÇ BİŞEYE BENZEMİYO. bu günümüze şükürler olsun. rabbim acil şifalar versin cümlemize.
özgecim ve ablası benim herşeyim.....

Yazınızı okurken çok duygulandım bunada şükür demeliyiz.İnş yaşamı vede mutluluğu kısa sürmez.

çok doğru ANA YÜREĞİ BİŞEYE BENZEMİYOR gerçektende :) ALLAH ayırmasın özge nizi sizden :)

slm

okurken cok duygulandım allah sızlerı hıc ayırmasın

Ana yüreği başkadır, kendi annemden bilirim... İnşallah aileniz ve siz mutlu bir yaşam sürersiniz...

mrb

off off ya bu dunyada anne kadar yüreği temiz insan yok bence gercekten anne olmak zor inanki türlerim diken diken oldu allah yardımcın olsun herkese hayırlı ramazanlar...

Ana gibi yar Bağdat gibi diyar olmaz.(İşgalden önce)

Özge'yi ve melek yürekli annesini gerçek hayatta da tanıma fırsatı bulmuş biri olarak, bu yazıyı okurken duygulandım birden. İki pırlanta yürek bu talihsizliği o kadar güzel atlatmışlar ki ne Özge de çoğumuz kurbanı olduğu "neden ben" sorusunun hüznü, ne de Canım ablam da "keşke" düşüncesinin ikilemi kalmış. O kadar neşeli, o kadar güler yüz sahibiler ki bu karşısında bulunan insanlara bile yansıyor. İyi ki tanıdım sizi güzel insanlar. Geçmişin gölgesinde kalmış bu duyguyu bize açtığın için sağol ablacım. Mutlulukla kalın..

ben sizi çok iyi anlıyorum arkadaşım.iyiki varlar diyorum.

Inan bende çok etkilendim yazıyı okurken kendimi bir an o hasranenin koridorlarında hissettim anne çığlıkları hemşire koşuşturmacaları vb. Allah anasız babasız bırakmasın yavrularımızı cümlemize sabırlar ve ifalar versin

Ablamm hani diyosun ya herkesin bebeği geldi benim glemedi. O düşünce bile yüreğimi sızlattı.. ama daha kötü sonuçlar doğmamasından dolayı da mutlu oldum.. İyi ki varsınız ablam..

Yazdıklarınızı okurken duygulanmamak elde değil. Anne yüreği işte, kızınızın durumunu gördüğünüz an gerçekten çok zor. Bunada şükür beterin beteri var. Size kızlarınızla birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.

çok üzüldüm ALLAH beterinden korusun ALLAH herkesin yardımcısı olsun

Anne yüreği ne diyebilrim ki... Allah yardımcınız olsun yavrunuza ve size sağlık mutluluk versin..

teşekkür ederim arkadaşlar.. 19 yıl geçti aradan, unuttum mu o günleri; elbette hayır.. engelimizle barış sağladık ve dost olduk.. olmak zorundaydık.. bu günümüze şükürler olsun...

prensesim özge ve melek annesi bu çiçeklerin arasında :)

2iqomeg.gif

Üst Alt