Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü Memur olarak işe başladım. Emekli olurken tekrar rapor isterler mi?

ceydo

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 7,5 yıl önce Kamu kurumunda %40 özürlü raporumla özürlü kadrodan 657 ye tabi memur olarak işe başladım. 1 sene sonra vergi indirmindende faydalanmaya başladım. 15 yıl dolunca herhengi bir rapora gerek olmadan sadece bir dilekçe ile emekli olabiliyor muyum?
Emekli maaşım diğer emekli memurlarla yaklaşık aynı mı olur?. (Şu anda benim statümde emekli olan bi memur yaklaşık 850 TL civarı alıyor).. Ayrıca benim maaşım malulen emekllik maaşıyla aynımı olacak? Benim emeklliliğim malulen emeklilik sınıfına girmiyormu???

Yeni bir rapor isteyemezler. Bir dilekçe ile emekli olacaksınız...

Maaşınız çok az düşük olur diye düşünüyorum (?). İkramiyeniz düşük olur ama. Orada yıllar çok önemli çünkü...

İkramiye hiç önemli değil. Maaşım düşmesinde :)

sayın oturanboğa özürlü olarak devlet memurluğuna ataması yapılmış birinden yeni raporun yanında vergi indirimide istemezler değil mi ??

evet, vergi indirimi de istemezler. Sakat statüsünde memur olmuşsa yeterli.

Üst Alt