Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlülere verilecek rapor derecelerinin yer aldığı mevzuat lazım..?

jon83

Üye
Konular
43
Reaksiyonlar
0
bakanlık kurulu tarafından özürlülere verilicek olan yeni mevzuatı ve web adresi lazım yada oranlarıyla görecegim link yada site adresi verirseniz sakatlık derecelerini kontrol edicem

jon83

tşk ederim şefim çok makbule geçti ben yüzde 80 rapor alsam beni hakem hastenesine sevk ederlermi önceden yüzde 40 vergi indirimim var rahatsızlıgım ilerledigi için malulen emekli olmak için yeniden ssk hastaneye sevkimi istedim alacagım rapor yüzde 80 beni gene balcalı yada farklı bir hakem hastanesine sevk ederlermi

%80 rapor almanız ve Ankaranın onayı sizin için geçerli.Rapora siz itiraz ederseniz hakem Hastaneye sevk ederler.

Öyle ya da böyle mutlaka kurum sevki ile rapor almalısınız. Sevk olmaksızın beyan edilen raporlar malulen emeklilik için asla kabul edilmez.

maliye vergimi indirimi eksik var diye gönderdi

arkadaşlar ankaradan vergi indirimim maliyeye geldi gittim aldım oddio testi eksik deniyo vergi indirimi için muayene oldugum üns gidip kulak testini aldım ve saglık kuruluna maliyeye resmi dilekce ile göndermeleri için verdim gelen kagıtta sadece yazdıgım eksik nedenden işlem yapılamadı yazıyo oddio kulak testi muhtelelen ünsden maliyeye maliyeden ise ankaraya en geç 12.06.2009 gider sizin tahminize göre ankara saglık kurulu tekrar bir eksik çırabilirmi ikinci sorum bu işlemler ne zaman biter önceki 3 ay sürdü buda böylemi sürücek 3üncü sorum ise ben pirim yatırmayı bırakıyımı raporum yüzde 80 prim 4000 ssk giriş 1975 yaş 53 prim yatırmayı kesiyiimi ve tahmiini ne zaman geri evrak bana ulaşır

Üst Alt