Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid şizofreni olan kim var?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
167
paranoid şizofreni kim var sadece paranoid şizofrenler yazsın

paranoya

İstanbuldamısın? bir buluşma ayarlasak ya..ne bilim bir çay bahçesinde falan..şizofrenler gelse..dertleşsek falan :)

istanbulda degilim ama istanbulda dernekler var bildigim kadarıyla gittinmi hiç

merhaba. ben bu hastalığa sahip olanlarla konuşmak, dertleşmek ve daha çok onları dinlemek istiyorum...

bencede gitme boş işlerle ugraşıyorlar araştırdıgım kadarıyla insanlara gerek olan maddi imkanlardır maaş baglama konusunda yardımcı olsalar iyi olacak yok efendim resim cizme mum yapma gereksiz işler bunlar kullanıyolar şizofrenleri derneklerde derneklerin bi faydası olacagını sanmıyorum

şizoaffektif ve bipolor bozukluk var bende

ben psikiyariye gıttım bana rexapin 5mg ve cipralex verdiler rexapin şizofrenı ve bipolar bozuklukta kullanılıyormuş

paranoid şizforeniyim 2007 den beridir ilaç kullanıyorum en son klozapin denendi

paranoid şizofrenim eski göre iyiyim askerde darbe yedim kafaya ondan dolayı oldum ama doktor sitirestten kaynaklandıgı söylüyor

sleeping beauty

ilaç kullanmadan nasıl yaşıyor şizofreni agır seyreder uyumsuz olur dengesizleşir formülünü söylede bizde ilaç kullanmayalım

Paranoyak düşünceler bende de oldu mani dönemi denilen döneme girdiğim zaman sanki herkes benim kötülüğüm için uğraşıyor ,plan yapıyor düşünceleri neden oldu,nasıl oldu bilmiyorum paranoid şizofreni de değilim üstelik .

sleeping beauty

şizofren şizofrendir çeşitleri önemli tabii ama hafif mafif inandırıcı gelmiyor bana %90 seyri aynıdır her insanda ilaçlar sadece kişiden kişeye degişiklik gösterebilir bende 6 yıl ilaçsız yaşadım ama olmuyor ruh halini dengede tutmak için ilaç şart

Şizofreninin piskoz tedavisi görüyorum reksapin hap clipiksol iğne haberlesebiliriz 44 yaşındayım bekarım Isparta'da yaşıyorum 05445521792

clonex kullanan arkadaslar sizde de idrar tutamama sorunu oluyor mu?bizim hasta gunde 7 tane 100mg clonex aliyor hastaligi hafifledi ama ilacin yan etkisi var idrarini tutamiyor surekli altina kaciriyor

Tonga

Ben 2004 yılında clonex kullanmaya başladım.Şa an ki dozajı 350 mg akşamları alıyorum.Takıntılarım var ses görüntü koku yok .

Bu rahatsızlığa yakalanan arkadaşlar lütfen yardım edin. Abime 1 hafta önce paranoid şizofren tanısı konuldu. İşyerindekilerin ona planlar kurduğunu anlatıyo sürekli düşünüyo caddede korna çalan araçların kendisi için çaldığını sanıyo kendi aleyhine sesler konuşmalar duyuyo evin içinde kameralar olduğunu söylüyo ve bir çok şey. Gittiğimiz doktor ilaç verdi 2 sene kullanması gerektiğini ayda 2 kerede terapi görmesi gerektiğini söyledi. İlaç kullanmayı reddetti hasta olduğuna asla inanmıyo kabul etmiyo büyü yapıldığını sanıyo kendine. Birden bire o eğlenceli adam gitti yerine hiç gülmeyen sürekli düşünüp üzülen adam geldi. Artık hiç düzelmicek mi nolur yaşayan gören bilen biri bilgi versin ailecek perişan olduk çok zor bişeymiş Allahım herkesin yardımcısı olsun. Hep böyle evde mi yaşıcak en azından eskiden de takıntıları vardı ama dışarı çıkıp geziyodu normal bi insandı. Tedavilerle yine eskisi gibi olur mu. Lütfen okuyup geçmeyin bilgisi olan biri en azından 1 kelime bişey söyleyebilirmi

melssim32 ilk zamanlar bizde aynısını belirtileri yaşadık ilac kullanınca tahminen 1ay icerisinde gececek ilacı kabul etmez kullanöazsa durumuda öyle gözüküyor 1aylık iğneler var onlardan yaptırın belirtiler tamamen şizofreni hastaneye zorlada olsun götürün gecmiş olsun herşey düzelecek iğne yaptırın inşallah saga sola zarar vermez işte calıştığı sürecede doktara işe gidecek durumu yok deyin mutlaka rapor verir

Çok teşekkür ederim. Yemeklerine karıştırıp veriyoruz dediğiniz gibi ilacı içmiyor. Şuan 10 gün rapor aldık. İnşallah dediğiniz gibi olur

hangi ilaçları kullanıyor bilmiyorum ama 1 aylık iğnelerin bi faydasi olmuyor.clonex haricinde diğer ilaçlarında faydasi olmaz.doktorunuzdan israrla clonex isteyin yoksa çok ama çok zor bi durum hastaliği ilerlerse aileniz parçalanır sizde delirirsiniz.türk doktorlari en başta yapacaklari işi en sonda bir sürü yıkım yaşandıktan sonra yapiyorlar sorumluluk almamak için.bahsettiğim ilaç %97 ağır engelli sizofreni hastasini iyileştirdi

organik olamayan psikotik bozukluk ef28bu nedir arkadslar 4yildir ilac kullaniyorum

Öncelikle geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.oncelikle ve ivedilikle yapmanız gereken mutlaka amma mutlaka tedaviye başlamanız. Kesinlikle düzelir diye beklemeyin tedaviye başlayın herşey yoluna girer göreceksiniz.hastslar ilaç kullandigi sürece sağlıklı insanlardan farkı kalmıyor (hastalık çok ileri boyutta değilse) anladigim kadarıyla abinizin paranoid şizofreni başlangıcı .ama ilaç tedavisine baslanilmazsa hastalık ilerliyor.tedaviyi reddedecektir bu hastalığın en zor yani bu. Ama bir iki hafta ilaç kullanımından sonra hastalığının farkına varacaktır. tedavi uzun sürüyor maalesef ,şeker hastalığı gibi düşünün onlar nasıl sürekli ilaç kullaniyorlarsa abinizde öyle ilaç kullanmak zorunda kalacak . Kimileri ömür boyu kimileri birkaç yıl kullanır .ama ilacı bırakınca ttekrarlanma riski yüksek bir hastalik

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Evet başlangıç aşamasında ama reddediyor hastalığını ve tedavisini. Gizli gizli bişeylerin içine katarak vermeye devam ediyoruz ilacını. İnşallah dediğiniz gibi iyi duruma gelir ve hastalığının farkına varır.

Üst Alt