Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parkinson hastasıyım. Özürlü raporu alıp erken emekli olabilir miyim?

parkison

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba

ben bir parkison hastasıyım. 33 yaşında bir bayanım.
benim sorum ben özürlü raporu alabilir miyim? sağ elimi kullanamıyorum. bu hastalıktan aldığım % ile malulen emekli olur muyum.
14 sene sgk. giriş 900 günüm var. olabilmem için % kaç olması lazım

ben hastaneye giderken beni bir kurumun sevk etmesi gerekiyor mu.

not: has.ilerleyen bir hastalık olduğu için bunu göz önünde bulundururlar mı saygılarımla.

Maluliyet cetveli'ne göre Parkinson hastalığından malulen emekli olabilmek için hastalığın "Uygun tedaviye rağmen günlük yaşam aktivitelerini ileri düzeyde bozarak başkasının yardımına gerek gösteren" düzeyde olması gerek.

Bu varsa/olduğunda sizde, primleriniz 1800'e tamamlanıncaya kadar çalışıp sonra malulen emeklilik talebinde bulunabilirsiniz. Kurum sizi hastaneye sevk eder ve maluliyetinizi tespit eder...

Selam bende 34 yaşındayım ve parkınson hastasıyım
valla bende malulen emeklılık iiçin arastırma yapıyorum fakat benım durumum daha kotu galıba cunku ben artık desdeksız yuruyemıyorum

hepinize Allah hayırlı şifar versin bende bu hastalıkla mücadele ediyorumyaşım 39 psikiyatri dende % verirler

ozaman sizde özürlü raporu alın bence aldıysanız ve günlerinizde varsa bu işi haledin kolay olamayacak ama uğraşmak lazım .

ben çok uğraştım %50 paranoid psikoz%10hipo triod %10yürüyüş bozukluğu=%59la emekli oldum parkinson 2 yıl sonun da teşhis edildi %si kaç bilmiyorum hacettepede tedavi görüyorum 10yıl teşhini yapamamışlardı burada 1yıldır teşhis konuldu şimdi iyiyim şu ilaçları kullanıyorum 4x1 stalave 3x1 motulyum 1x1azilec 1x1serecuel 1.5x2 pkmz 3x1 .1mgp pexola ayın 22 de randevuma gidece Allah herkese şifa versin,inşallah sizde umuduzu gerçekleştirirsiniz

geçmiş olsun benim has.1 yıl içinde cıktı ilk 6 ayında farkettik.bende peksola 1.0 içiyorum azilet.2 günde bir içiyorum.daha okadar ilerlemedi.ama sağ elim baya kötü.başka has.var.% 45 aldım.bizim has.adı yeter aslında bende 9 eylüle gidiyorum.size tavsiyem bakla yiyin taze yoksa favasını yapın.ve ben has.değilin deyin.kolaydeğil.ama bizim içimizdeki bu düşmanla savaşmamız lazım.biz kazanmalıyız.

önerileriniz için sağolun geçmiş olsun

Üst Alt