Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Penny Dreadful / Yabancı Dizi

Nellas

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Penny Dreadful

Ekranlara şu günlerde merhaba diyen ve benim gibi korku, fantastik, psikolojik türde dizi sevenleri daha ilk bölümüyle büyüleyen Penny Dreadful' dan bahsetmekte fayda var :)
Konusu: Viktoryan Dönemi Londrası’nda geçen bir hikaye ve Dr. Frankenstein, Dorian Gray, Dracula gibi ikonik karakterler var. dizinin ilk sezonu sekiz bölüm sürecek. Canavarlar, vampirler, ölü bedenler ve bolca kan...[SIZE=2][FONT=arial]
Oyuncu kadrosu:
[/FONT][/SIZE]Eva Green[FONT=Tahoma], [/FONT]Josh Hartnett[FONT=Tahoma], [/FONT]Billie Piper[FONT=Tahoma] ve [/FONT][FONT=Tahoma]Helen McCrory[/FONT]

Yıl 1891 Londra...Karanlık ve kötülük her yerde..bir grup insan bu tuhaf yaratıklara karşı birleşmeye çalışmakta. Heyacanlı hatta yer yer zıplatmalı ve kanlı canlı sahneleri ile ilk bölümüyle kendini gösterdi dizi. Karakterler zaten on numara onları canlandıranları da beğendim. Daha Bir kaçı henüz yok ortalıkta ama o da merakımız daha da arttırmakta :)

Teşekkürler nellas \o/ izlemekte fayda var..

İlk bölümü dün akşam izledim... Oyuncu kadrosu çok iyi... Ama oyuncu kadrosuna göre biraz vasat gibi geldi bana... Belki ilk bölüm olduğu için böyledir... Zamanla düzelebilir...

8 bölüm gerilimi bu düzeyde tutarlarsa bile film tadında seyirlik sunar bize :)

Evet, İlk bölümü beraber izlediğim canım arkidişimin(Nellas) dediklerine aynen katılmakla birlikte gerilimi dozunda, gotizmi tadında, fantastizmi kıvamında bir giriş bölümü olduğunu düşünüyorum.Favori dizilerimin arasına aldım çoktan izlemeye devam ;)

Sorma arkadaşım (minerva) biz baya bir erken izledik..normalde daha 11 mayısta ilk bölüm. Bekle şimdi 18 mayısı :)

:D bence tüm dünya izledi zaten...dünyadan geri mi kalaydık ;)

Değişik bir dizi, Utopa katılıyorum, bana da biraz vasat bir başlangıç gibi geldi. Ama ilgi çekici.

Hacılar nesini vasat buldunuz yahu?:) Bundan daha iyi bi giriş mi olurdu? KOnuyu anladık ileriki bölümlerde ne arıyoruz onu biliyoruz..Haa birde size vasat geldi ama birde Ethan Chandler'e sorun amca hayatını çanak çömlek parçalayıp, yalan söyleyerek ve kıskanç kocalardan kaçarak geçirirken neyin içine düştü..:))

Voov izlemişsin Ercihan :)...şimdi bekleme dönemine gireceğiz :)...Penny dreadful da araştırdım ettim ucuz polisiye roman demekmiş :) İngilizlerin tabiri ile.

İzledim izledim ucuz romanı:)

Çok da ucuz diil yani,bizce( ;) ) kervana katılmana sevindik Erci :D

Evet sevindik..hatta şu online dizi izleme etkinliğimize de katılacak inşallah :D

Güzel bir ilk bölümdü..takip etmeye değer diyorum..

Dizinin yeni bölümü başta biraz durağan gibiydi ama sonlara doğru hareketlendi... Gelecek bölüm daha ilgi çekici olacak gibi...

"O nee di gısss " diyorum başka da bişey demiyorum..:)))

utopya;

Aaa yeni bölümü yayınlandı mı yavf ??

2.bölüm şu an online dizi izleme sitesinde mevcut..

Evet öyleymiş..ben imdb nin kurbanı oldum..18 mayıs yazıyordu 2.bölüm..neyse çok geç kalmış sayılmayız :D

Nellas;

Sana kalsak 18 Mayıs'da 3. bölümle birlikte izliyecektik :)

Sus sen de alçaklık ettin erci de..bizden habersiz izlediniz :p...Neyse kapandı o konu :D

***spoiler***
Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Gittikçe enteresan bir hal alıyor dizi :confused:

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

İngiltere'nin o yıllardaki tozlu, sisli keşmekeşinde geçen gothic dizi haliyle oyuncularıyla da iyi olmalıydı :)

p.s.: meden ocağındaki patlama da o sıralarda olmuş demek ki...bir de bu dizilere saçma sapan derler...kendileri çok mantıklı..idrak yolu enfeksiyonu yaşayan beyinler...

3. bölüm niçin gelmiyor ? Bilen, duyan ya da gören var mı? :)

25 mayıs ta yayınlanacak.. fragmanları yayınlandı:)

Sezon 10 bölümde bitiyor zaten beklemenin keyfini çıkartın diyorlarmış..:D (nasılsa 1 sen beklemiycekmisiniz de diyorlarmış )

Üst Alt