Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pert olan araçta iki de yaralı söz konusu. Nasıl bir işlem yapılmalıdır?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bir trafik kazasında, acil şeritte geri manevra yapan bir araca çarpmamak için direksiyonu sağa kırdığını söyleyen bir sanık (acil şeritte seyrettiğini 60-65 km hız yaptığını idda ediyor.Kamera kayıtlarında yoldan hiç bir araba geçmiyor o esnada.) ne kadar haklıdır?Bu kaza sonucunda direksiyonu sağa kıran sanığın arabası pert oluyor ve ağır yaralı 2 kişide vardır.Bu konu ne kadar doğrudur?

60-65 le bi kaza yapta test et bakalım nasıl ağır yaralanıyor : )

Sanık hakim karşısında aynen böyle dedi.Acil şeritten 60-65 le gidiyordum yol kenarında bekleyen arkadaşı almak için geri gelen başka bir arabaya çarpmamak için direksiyonu sağa kırdım diyor.O zamanda yol bomboş gelip geçen araba falan yok.Sağa kırdım diyor sağ tarafta otoyolun su kanalı var 1 metre derinlikte.Araçta arka koltukta kızıda var bu şahsın. Bana göre arka koltuktaki kızıyla ilgilenmek icin araç hareket halindeyken kızının arka koltuğa kızıyla ilgilenmek icin döndü o esnada kazayı yaptı. Mahkeme 6 ay attı bu yüzden.Aracın durumu olarakta şöyle söyleyeyim aracı tekerleğinin üzerinde yere koyduğunda sadece 3 tekerlegi yere basıyor bitanesi 1 metre yukarda kalıyo tavan1,5 metre yırtılmış kapılar kırık falan.Bende inanmıyorum bunlari 65 km hızla yaptığına ve yalan atıyor bencede.Fren izi falanda yok tutanakta.Bilirkişi atanmadığından daha gerçekler ortaya çıkmadı. Benide adli tıpa göndermediler bu neden olabilir acaba? 2 duruşmada adli tıpa gönderseler eğer tam 10 ayım olcak. Ağır yaralanan benim kafa tasım 4 yerden kırık göğsümde 2 yerde kırık başka yerlerde çatlak var

Sanık diyor ben 65 km hızla gidiyodum.Aracı goren arkadaşlarım olmuş o yerde yatanında ben olduğumu bilmiyolar ve o arabanın pert halini gördükten sonra yerde yatanların yaşayacağına ihtimal vermemişler.Dün abim beni hastaneye kaldiran hemşirden birini görüyor adam demiş o çocuğun yaşayacağına inanmıyordum.

Üst Alt