Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polinörapati için yeni bir tedavi var mı?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
10
Polinörapati Ve kas Hastası Olan Var mı ?

Yeni bir tedavi Olduğu ve çalışmalar devam ediyor

merhaba sizden ricam ben ablam için burdayım edinmiş olduğunuz bilgileri bizimle paylaşırsanız sevinirim.

şu an için ilaçlar ve birkaç termal tedavi dışında geçerli kesin bir sonuca bağlanan bir tedavisi yok diye biliyorum ben..ben de beyin kanamasına bağlı sol kolumda yaşıyorum bu hastalığı hafif de olsa...PRG 75 mg..DXT 30 MG kullanıyorum(ilaç isimlerini kısalttım)...konu hakkında daha çok paylaşım olursa daha iyi olur herkese geçmiş olsun..

ablamın yaşamış olduğu belirtiler ataklar ilk başta halsizlik ve güç kaybı ile başladı iki yıldır sürekli farklı farklı doktorlar ve prof lar tarafından tedavi altında şuna sürekli yatıyor kalkmada yürümede başka destekler olmadan yapamıyor. enson geçen hafta izmir dokuz eylülde yattı orada enflamatuvar polinöropati teşhisi koydular. Son zamanlarda yürüme güçlüğü ve halsizlik belirtileri çoğaldı tek duam ablam ve diğer hastalarımıza acil tedavi bulunması.. Buradan sizlerin desteği benim için önemli çünki ablam adına destek vermek bilgilenmek istiyorum.

GÜLİZAR_

Öncelikle geçmiş Olsun.
Polinörapatinin Hangi Çeşiti ? , Muhakkak Gen Testi Yaptırmalısınız Genetik Geçişli Olup Olmadığına Bakılması Gerekiyor.

Tedavi Olarak Genelde Fizik Tedavi Öneriyolar , Kendini Kanıtlamış İşe Yarayan İlaç Tedavisi Yok ( Fizik Tedavi Gerçekten Çok Önemli ) İmkanınız Varsa Yüzmeye Gitmelidir.

Ayrıca Bazı Polinörapatili Hastalarda - Kortizon Ve İvig Tedavisi Uyguluyolar Bu İlaçlar Bazı Polinörapati Çeşitlerin de etkisini Gösteriyor , Veya Hastalıgın İlerlemesini Yavaşlatıyor.

Not : Sizin İçin En Önemlisi Şuan da Gen Testi Yaptırılması ( Genetik Geçişli Mi ? Ögrenmenizde Fayda Var ) - Morel Çok Önemli , Ben Morelinizi Birazcık Yükseltmek İçin Yardımcı Olayım
Bakın Şuan da Bazı Polinörapati Çeşitleri İçin İlaç Tedavileri Var
Kiminde İşe Yarıyor Kiminde Hastalıgın İlerlemesini Yavaşlatıyor.
Ben İnanıyorum Ki İleryen Zamanlarda Polinörapatinin Tüm Çeşitlerin de İlaç Tedavileri Uygulanmaya Başlanılacak.

Üst Alt