Merhaba arkadaşlar, aranıza dün katıldım. 23 yaşındayım. Fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum, konuyla ilgili bilgi sahibi kişiler lütfen bi yol göstersin. Arkadaşlar çok uzatmayarak; sağ Ve sol her iki ayağımda toplamda 3 parmağımda uyuşukluk var. Her iki ayak olduğu icin nörologa gittim pnp bakıldı ve kan verdim hicbi sıkıntı çıkmadı. Yalnız şikayetlerim devam ediyor. Okadar çok araştırdım ki bazen emgde çıkmıyorsa ince lif nöropatisi denilen bir çeşidi olabiliyormuş. Neden olduğu hakkında bir fikrim olmadığı icin 1 haftadır komple karbonhidrattan uzak durmaya çalışıyorum minimum seviyede alıyorum. İnsulin direnci olabilir mi ihtimalinden ötürü. Tamamiyle kendi fikrim bu arada açlık şekerim şüpheli değildi ama 90 küstürdü. Ek şikayetlerim de bazen oluyor, bazen ayağım donuyor, bazen parmaklarım ağrıyor ama asla şiddetli ağrılar degil zonklama tarzı. Ne oluyor bilmiyorum, çok kişiyle konuştum, hic kimse evet şudur diyemiyor. 4 aydır çok büyük bi ilerlemesi olmadı. Asla hissizlik denilen yokluk hissi yaşamadım. Bende bir polinöropati çeşidi olsa 4 ayda kat ettiği yol ne olurdu? Ya da gerçekten bi şüphe var mı? Bu arada şekerden yani karbonhidrattan uzak durma sürecim iyi gidiyor gibi şikayetlerimin şifdetti ciddi anlamda azaldı.