Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio sekeli olup uzun yürüme cihazı kullanan var mı, desteksiz yürüyebiliyor musunuz

samet40

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlar ben sol bacağımdan polio sekeliyim ve dizime destek vererek yüriyebiliyorum. yaşım 33. Birde MS hastasıyım. MS hastalığının olumsuz etkisini görmüyorum sadece çabuk yoruluyorum. Aceba polio sekeli olupta uzun yürüme cihazı kullanan ve desteksiz bir şekilde sorunsuz yürüyebilen arkadaşlar varmı. Bana bilgi vermek isterseniz özelime yazabilirsiniz. İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. :eek:

samt arkadaşım herhalde ilizarov ameliyatı olmamışsın. soruna cevap veremeyeceğim ama şunu belirtmeliyim ki ameliyat olursan ileride çok rahatlarsın. ilizarovla diz açma ameliyatı da yapıyorlar. bu şekilde dizine destek vermeden yürüyebilirsin.

ilizarov amaliyatı olmaya karar versem amaliyatı sonrası tedavi süreci ne kadar olur. kesin çözüm olurmu

Bende kararsızım . Artık daha çok sol tarafıma eğik yürümeye başladım. Bu yüzden de sırt ağrılarım artdı. Birazda MS zorluyor o yüzden uzun yürüme cihazımı kullanmalı yada ilizarov amaliyatı mı olmalıyım. O yüzden ilizarov amaliyatı olanlar vede uzun yürüme cihazı kullanan arkadaşlardan tecrübelerini öğrenmek istiyorum. Ama şimdiye kadar tık yok.

çok iyi hatırlıyorum benim iki arkadaşım elini dizine koyarak yürüyodu ameliyat geçirdiler bacağının diz altından üçken bir kemik kesip bacağı tam dikey şekilde yere basmalarını sağladı emin ol sapa sağlam gibi yürüyo şu anda ikiside.

İlizarov ameliyatı için belli bit yaş aranıyormu acaba örneğin ben 44 yaşındayım hiş sigara kullanmadı (sigara önemli) deniyor ya

Üst Alt