Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polis memuruyum. %45 raporla ne zaman emekli olabilirim?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
235
Arkadaşlar %45 şizofreni raporu ile ne zaman emekli olabilirim acaba ?

doğum tarihi =1978 ,
2000-2002 arası askerde asteğmenlik 1 yıl 3 ay ,
2002-2005 arası toplamda 2 yıl 4 ay ssk ,
2006 temmuz ayından beri de memurum 11 yıl 2 ay civarı .

[FONT=sans-serif]2010'dan önce memur olup, memur olduğunda raporu bulunmayan ve sonradan tespit edilen
% 40 ilâ % 49 arasında olduğu anlaşılan sigortalılar, en az 6480 gün,

şartına göre emekli edilirsiniz. [/FONT]

Bu durumda 45 raporla ben hangi tarihte emekli olabilirim .

2008_oncesi.PNG

Arkadaşlar kelebek arkadaşımız 6480 gün demiş ancak bu tabloya göre ben farklı anlıyorum yanlış mı düşünüyorum .

sokrates ;
Sizin gönderdiğiniz tablo ssk'dan emekli olacaklar için geçerli.
Ancak siz memurluk yaptığınızı belirttiğiniz için sizin için geçeri değildir.

@KKELEBEKK sağolun cevabınız için bu durumda geçmişteki ssk günleri ,asteğmenlik günleri sayılmıyor mu o zaman ben memuriyete 2006 da başladım 2006+18 yani 2024 e mi geliyor acaba bunu merak ettim.

sokrates

SSK + Bağkur + Askerlik + Memuriyet vs. ne varsa tüm günler toplanır emeklilik hesabında ve 6480 olduğunda emeklilik hak edilir. Kabaca 15 yıl deseniz, x 360 = 5400 eder. 6480'e ulaşmak için yaklaşık 3 sene daha devam etmelisiniz.

Bipolar Bozukluk %40 özür oranı

Arkadaşlar bana hem bipolar bozukluk hem de okb teşhisi konuldu tabii oran falan almadım %40 oranla erken emekli olsam nasıl olur riski var mı varsa nedir?Memurum .

Sokrates, özür oranı ile değil zaten D dilimisin dilekçe verince emekli ederler.rapor almana gerek yok tekrar

Alperoni85 bu kadar basit mi yani bir dilekçe ver emekli ol kontrol olmasın bence bu kadar basit olsa D dilimi memurların hepsi emekli olur gibime geliyor .

Sokrates sen 5510 A mı tabisin 5434 e mi? Büronun tebliği varmı duruyormu?özelden arkadaşlık isteği gönderirmisn?

Arkadaşlar memurum 12 yıllık bipolar hastasıyım 40 raporla erken emekli olsam kontrol riski var mı ?

@OturanBoğa memurlukta yıpranma sürem vardı o da sayılıyor mu ? 6480 güne ulaşmak için .

sokrates

senin o rahatsızlığa geri hizmet iyi yapmamışlar adamlar psik. rahtsızlarda ne bahane üretsek derdinde

Çalışması gereken süreyi tamamlayacağı tarih (zorunlu hizmet ) sistemde 2026 gözüküyordu şimdi 2023 gözüküyor bu değişiklik neden olmuş olabilir ?

rapor almak istiyorum ne yapmam lazım ilk nereye müracaat etmem lazım .

[FONT=sans-serif]T.C.SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞIEmeklilik Hizmetleri Genel MüdürlüğüKamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı'n dan görüş nasıl alınıyor ?.Ne yapmak gerekiyor ? Kontrol Muayenesi konup konmayacağı ile ilgili görüş alınabiliyor diye duydum.[/FONT]:confused:

Engelli Rapor oranım %74 bu durumda kaç prim gün olması gerekiyor ?

Üst Alt