Merhaba Herkese
Ben 2012 Haziran PMYO mezunu Polis Memuruyum. Okula 2010 da katıldım ve 2010 Ekim ayından beri 4C sigortam işliyor.
Daha öncesinde 2007 Mart tarihinde 15 günlük 4A sigortam mevcut.
4C Tescil bilgisi olarak 3376 günüm mevcut.
Psikolojik rahatsızlığım nedeniyle mesleğime bir zeval gelir düşüncesiyle özel psikiyatr doktoruna gittim.
Farklı zamanlarda 2 farklı doktora gittim. Biri bana OKB teşhisi koydu, diğeri Bipolar teşhisi koydu.
Bu hastalık illeti beni o kadar yordu ki. Artık mesleğimden uzaklaştım ve yapamaz hale geldim.
GİH Memuru olarak çalışmak istemiyorum. Emekli olmak istiyorum
Şimdi sizlere sorularım olacak.
1- Ben erken emeklilik, malulen emeklilik, adi malüllük. bu kapsamlardan hangisine girerim.
2- Emeklilik yolunda nasıl bir başlangıç yapmam gerekir.
Nereye gitmeliyim nereye başvurmalıyım. ilk olarak ne yapmalıyım ve sonrasında nasıl bir yol izlemeliyim.
Önce doktora mı gitmeliyim, SGK ya mı yoksa kurumuma mı başvurmalıyım
3- Sigorta durumum emeklilik için yeterli mi ?
hangi emeklilik kanununa ve sınıfına dahil olurum?
4- Diyelim ki %60 veya üstü rapor verildi, kontrol muayenesine tabi miyim ?
5- Kimi yerlerde 10 yıl sigortalılık kimi yerlerde 10 yıl birfiil hizmet yazılmış. NET olan bilgi hangisidir.
Vereceğiniz Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
konuya hakim ve net bilgisi olan kişiler buraya veya özel mesaj yazarsa sevinirim.
Ben 2012 Haziran PMYO mezunu Polis Memuruyum. Okula 2010 da katıldım ve 2010 Ekim ayından beri 4C sigortam işliyor.
Daha öncesinde 2007 Mart tarihinde 15 günlük 4A sigortam mevcut.
4C Tescil bilgisi olarak 3376 günüm mevcut.
Psikolojik rahatsızlığım nedeniyle mesleğime bir zeval gelir düşüncesiyle özel psikiyatr doktoruna gittim.
Farklı zamanlarda 2 farklı doktora gittim. Biri bana OKB teşhisi koydu, diğeri Bipolar teşhisi koydu.
Bu hastalık illeti beni o kadar yordu ki. Artık mesleğimden uzaklaştım ve yapamaz hale geldim.
GİH Memuru olarak çalışmak istemiyorum. Emekli olmak istiyorum
Şimdi sizlere sorularım olacak.
1- Ben erken emeklilik, malulen emeklilik, adi malüllük. bu kapsamlardan hangisine girerim.
2- Emeklilik yolunda nasıl bir başlangıç yapmam gerekir.
Nereye gitmeliyim nereye başvurmalıyım. ilk olarak ne yapmalıyım ve sonrasında nasıl bir yol izlemeliyim.
Önce doktora mı gitmeliyim, SGK ya mı yoksa kurumuma mı başvurmalıyım
3- Sigorta durumum emeklilik için yeterli mi ?
hangi emeklilik kanununa ve sınıfına dahil olurum?
4- Diyelim ki %60 veya üstü rapor verildi, kontrol muayenesine tabi miyim ?
5- Kimi yerlerde 10 yıl sigortalılık kimi yerlerde 10 yıl birfiil hizmet yazılmış. NET olan bilgi hangisidir.
Vereceğiniz Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
konuya hakim ve net bilgisi olan kişiler buraya veya özel mesaj yazarsa sevinirim.