Değerli dostlar merhaba,
Bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışmaktayım. Bir yıl önce polisitemia vera teşhisi konuldu, 2 ayda bir kan boşaltımı yapılıyor, geçen ayda hipertansiyon çıktı tansiyon hapına başlandı %50 engelli raporu alabileceğimi yaptığım araştırmalar sonucu öğrendim.
Şu an 4/C li olarak çalışmakta olsam da 04.09.2007 -05.02.2009 tarihleri arasında 4/a ssk girişim var 512 gün.
13.02.2009 tarihinden günümüze 4/C öğretim görevlisi olarak çalışmaktayım. 4-C kapsamında "14 yıl 5 ay 12 gün" ve 4/a ile birlikte toplamda "15 yıl 10 ay 14 gün" çalışma sürem mevcut.
Malulen emekli olmam durumunda ne kadar maaş alabilirim, bilgisi olan var mı ?
SGK'ya gittim ve 8-9bin dediler ama net bir rakam söyleyemediler.
Malulen emekliliği istemem durumunda nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz ?
Hepinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışmaktayım. Bir yıl önce polisitemia vera teşhisi konuldu, 2 ayda bir kan boşaltımı yapılıyor, geçen ayda hipertansiyon çıktı tansiyon hapına başlandı %50 engelli raporu alabileceğimi yaptığım araştırmalar sonucu öğrendim.
Şu an 4/C li olarak çalışmakta olsam da 04.09.2007 -05.02.2009 tarihleri arasında 4/a ssk girişim var 512 gün.
13.02.2009 tarihinden günümüze 4/C öğretim görevlisi olarak çalışmaktayım. 4-C kapsamında "14 yıl 5 ay 12 gün" ve 4/a ile birlikte toplamda "15 yıl 10 ay 14 gün" çalışma sürem mevcut.
Malulen emekli olmam durumunda ne kadar maaş alabilirim, bilgisi olan var mı ?
SGK'ya gittim ve 8-9bin dediler ama net bir rakam söyleyemediler.
Malulen emekliliği istemem durumunda nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz ?
Hepinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım.