Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Primlerin 5 sene fazla ödenmesi emekli maaşını etkiler mi?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
3990 prim günüm eğer vergi indirimi alabilirsem emeklilik için yeterli. yalnız normalde benim 5 senelik primim hala bilgisayara geçirilmemiş. 6 ay önce başvurdum ama hala bir şey yok. bu primlerin çok yatırılması emekli maaşına etki ediyor mu yoksa önemli değil mi?

Bu primlerin emekliliğinde dikkate alınması gerekir.Maaşınız hesaplanırken tüm yılların yatırılan prim ortalaması alındığından maaşınıza artış yönünde kayda değer olumlu katkısı olacaktır.Yani önemlidir.

Hemen emekli olun fazla bir faydası olmuyor
işe giriş tarihi,dogum tarihinizi ve rahatsızlıgınızı yazarsanız tam cevap verebiliriz biliyorsunuz ki kademeli geciş var

işe giriş 1993, doğum yılım 1975, sakatlığım ise sağ el-kol felci, gerçi henüz hastane işlerim hallolmadı tahmini %39 verirler buna deniliyor mide ameliyatı geçirmiştim onu yüzdeden saymıyorlarmış. vergi indirimi alabileceğim kesin değil yani. şimdilik uğraşıyorum sadece.

Emekliliğnde yatırılan prim ve prim miktarları esas alındığımdan emeklilik maaşında kendisine büyük fayda sağlayacaktır.Diğer hizmetlerinizide birleştirip,o şekilde emekli olunuz.

Üst Alt