Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Printerden yazı büyütmesi...

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
K

kutup yıldızı

yazıcıdaki yazılar kağıda küçük yazı olarak çıkıyor.onu nasıl ayarlıyabilirim?yazılar çok küçük çıkıyor.daha önce bötyle degildi.çocuklar oynadı sanırım.şimdide düzeltmek için ayarlarına baktım.bulamıyorum.

çok karışık anlatmayın basit olsun o kadar anlamam:)

yazıyı büyütmenin en kolay yolu word de büyütmektir ama yazıcınızın tarayıcı özelliği var ise ve direk taratıp yazdırıyor iseniz ayarları farklı olabilir ama normal bir yazıyı wordde kolayca büyütebilirsiniz

12_0310.png

yazıyı büyütmenin en kolay yolu word de büyütmektir ama yazıcınızın tarayıcı özelliği var ise ve direk taratıp yazdırıyor iseniz ayarları farklı olabilir ama normal bir yazıyı wordde kolayca büyütebilirsiniz

12_0310.png
ya ben bu görüntüye ulaşamıyorum ama.nasıl olacak.ben öyle taratma falan yapmıyorum ekranda ne varsa yukarıdaki yazıcı işaretini tıklıyorum istediğim çıktıyı alıyorum.ama yazı boyutunu düzeltebilecegim yer göstergedeki gibi bişey yok ekranda.

Yazdırdığınız belge word dosyası ise, yazıyı mausla karartın, sonra metin boyutunu 14 yap, yazılar büyür ufaksa, eğer yazdıracağın belgenin ekranda metin boyutu normal ise, yazıcı ayarlarında resim boyutunu a4 veya tam ekran baskı olarak ayarla.

o ne?

aslında çok basittir ama bilmeyince zor geliyor işte.anlamıyorum.

word programınız 2003 mü 2007 mi

Microsoft Office Word 2007

böylemi yazıor?

başlat - tüm programlar - Microsoft Office ye tıkladığınızda programların önünde yazar !

işdi budur... :D

benim 2007 olunca net gösterip anlatamadım... :)

mrb acaba yazınız nerde sanırım herkes atlladı bu konuyu
bazı sorulara vereceğiniz cevaplarla devam ederiz

1 yazıyı siz word'de mi yazdınız ?
2 yazı başka bir kaynaktan geldiyse yazıya tıkladığınızda ne ile açıyor (hangi program) ?
siz bu sorulara yanıt yazın sonra duruma göre devam edelim

yazıyı başka kaynakdan kopyalamaya çalışıyorum.kendi yazdıgımıda denemedim açıkcası.hangi program oldugunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirm.o kadar p.c.de usta degilim.:eek:

Yazıcı üzerinden herhangi bir boyutlandırma yapmanız mümkün değil, yani yazıcı üzerinde boyut ayarlayabileceğiniz bir seçenek yok. Yazdırmaya çalıştığınız sayfadaki yazı puntolarıyla alakalı bir durum söz konusu olsa gerek.
Başlat + Programlar + Microsoft Office Word programını açıp kendiniz bişeyler yazarak yazı boyutuna elle müdehale ederek istediğiniz büyüklükte yazdırabilirisiniz, fakat internette herhangi bir sayfayı yazdırmak istediğinizde o sayfadaki yazıların boyutlarına müdehale edemezsiniz. Yazdırmak istediğiniz sayfayı önce word programına aktardığınız zaman boyutlarda oynama, silme ve değiştirme gibi uygulamalar yapıp istediğiniz büyüklükte yazdırabilirsiniz.

hmm o zaman kaynak dosya bir cd veya flash diskten (usb stick) mi yoksa interneten kes kopyalamı yaptınız birde işletim sisteminiz muhtelen xp dir ama değilse ne olduğunu belirtirseniz sevinirim

Üst Alt