Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez ameliyatı olmuştum. Şimdi revizyon ameliyatı gerekiyor..?

banu77

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
2 yil once sol dizaltindan amputasyon oldum protezle ilgili ciddi sıkı tılr yaşadım ve ortopedi dr na gidince kemigin uzun birakildigini tekrar operasyon gecirmem gerektigi soylendi..bunun gibi tekrar ameliyat olan ya da bilgisi olan kisiler bana yardimci olabilirmi.. tekrar ayni surec vs gercekten her son dedigimde yine bi ameliyat cikiyo

revizyon olmanız gerektiğini kim söyledi ? protez kullanırken sorun yaşıyor musunuz ?

elvismail

2 yildir aktif vakum protez kullaniyorum ulkonce protezcim kemigin önde ve uzun oldugunu soylemisti dr uma bahsedince o nerden bilecek benim dedigim protezciye gitseydin gibi bi tepki verdi..
fakat sürekli sorunlat yasadim bende hep boyle oluyo demekki surec diye dusunmustum taki ortopedist bir dr a tesadufen gitmemle sinirlerin arkada oldugunu ve baskisiyla canimin acidigini ve tekrar bir operasyon gerektigini soyleyene kadar

Yeni hayatima alismaya baslamistim ki simdi bana karar senin deyip cekildiler . Tamam karar benim ama bu nasil bir surec olcak tekrar oiki gibimi sikintilar olacak bunu ogrenmeyi istiyorum tesekkurler

konu hakkında bilgim yok ama ben de dizüstü protez kullanıyorum dediğin gibi kemik biraz bende de uzun ancak sorun yaratmıyor şimdilik şükür. Yalnız protez firmalarına pek güvenmiyorum bulunduğun ilde uzman bir doktor daha iyi çare olabilir. Forumda inşallah daha bilgili arkadaşlar vardır. ayrıca revizyon ameliyatı olan bir arkadaşım var ilk zamanlar kadar kötü olmadı onun. dizaltı olman çok avantaj inşallah sorunun düzelir çok geçmiş olsun.

Revizyon ameliyatı olan var mı? Riskli mi?

Merhaba,bende de kalca protezi var 11 yil oldu,hic agrim yok oylesine kontrole gideyim dedim zonguldakta profa protezim kaymis beni canliyken oldurdu,protezin degisimi cok riskli dedi neden erken yasta protez taktirdin dedi su an 35 yasindayim ameliyatimi da capa tip ta onder yazicioglu yapmisti,aslinda agrim da yok ama degismezse de tehlikeliymis,uyku uyuyamiyorumm,degisimi hakkinda bikgi ve desteginize ihtiyacim var..nilufer.caglar@ turktelekom.com.tr mailim..tecrubrsi olan varsa ben ararim telefonunuzu birakirsanz da..

Teşekkürler..fakat protezcimle en bastan söyledigide kemigin uzun ve cikik brakilmasindan dolayi het protez soket duzeltilmesinde 2 ay iyi isem 1 ay vurmaya bagli sorunlar yasiyorum tabikide diz alti olmasi yine sans ama kemik sokete degmesin diye yapilan het mudahele zorluk cukartiyor sizede cok g3cmis olsun

hepimize çok geçmiş olsun..bu kalça protezi revizyon ameliyatı olan yok mu hiç ? Varsa paylaşırsa sevinitrim benim kemiğim çok inceymiş o yüzden tehlikeliymiş :(

Üst Alt