Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez yaptıracak arkadaşlar aman dikkat!

elmorr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
PROTEZ YAPTICAKLARIN DİKKATİNE

arkadaşlar protez yaptıracaksanız çok dikkatli olun. bursa'da yaşanan saglık sıkandalı ilgili ben şahsen iki sefer ifade vermiye gittim. lütfen çok dikkat! bu şahıslar bizim gibi özürlü kişileri kulanıyorlar, sonra saglık karnelerinin sayfalarına dikkat eksik olmasın !!!!

Evet, bu tür karne sayfalarını kullanma sahtekarlığı çok kolay ve fark edilmeyecek bir girişim. Sağlık karnemizi başkalarına vermişsek, daha sonra mutlaka sayfaları kontro etmeliyiz...

PROTEZ

sadece benim yaşadıklarımı diger diger bedensel engelli dostlarımız yaşamasın diye uyarma geregi duydum SAYGILAR

Konuyu biraz açsanız iyi olur. (Bilgisi olmayan kişiler için)

saglık karnesine yazılan protez veya başka teczizat tın yerli veya ital olduguna çok dikkat etsinler sonra başları agırmasın çünki ital yazıp yerli malzeme kulanıyorlar ben yaşadım arkadaşlarım yaşamasın DİKKAT

Üst Alt