Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez yaptırdım ama hiç memnun değilim. Ne yapabilirim?

MATADOR2

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
dizaltı protez yaptırdım hiç memnun degilim herhafta arızalanıyor ve memnun degilim bu konuda ne yapmalıyım

Benim babam protez kulanıyo 3 senedir cok memnun anladığım kadarıyla protezin üst kısmı cok önemli oyüzden olabilir mi

MATADOR2 protezini kime yaptirdin istanbul da var ni böyle bir yer bize de şöyle bizde bilelim.

Özgür irmak protez ilgli ve isinde cok iyiler her asamayla ilgilendiler gercekten biz en son ondan cok memnun kaldik

Merhaba. En az on adet ortopedici ile çalıştım geçmişte kendi protezimi bile yapmış biri olarak, uygun fiyat ve üşenmeden uğraşan İstanbul için önere bileceğim yer. Kendisine protez yapıyormuş gibi uğraşır. Kefilim.
Ortoteknik Ortopedi Protez Ortez Merkezi. Birol Erkurt
0212 5863910
0541 375 30 99

özgür ırmakta yaptırdım protezimi.1.5 yıl oldu.daha hiç uğramadım bidaha.sıkıntı çıkarmadı yani .6 ay sonra yeni silikon hakkım dolunca uğrayacam tekrar.tavsiye ederim

Üst Alt