Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protezlerde en iyi malzeme Almanya'dan mı temin edilir?

ayyüzlü

Aktif Üye
Konular
101
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar protezlerde kullanılan en iyi malzeme sadece Almanyada mı üretiyor? hangi ortopedi firmasını arasam almanyadan malzemeyi temin ediyoruz diyor.

bu arada dikkatinize piyasa da alman görünümlü cin malzemeli protezlerde yapılıyormuş...

Almanya'dan dediği Otto Bock'tur heralde... Başka ülkelerin ürünleri de vardır illa ki, ama, bizim medikalçiler Otto Bock'a alışmış belli ki

bir firma ile konuştum. firma kurucusu dediğine göre myo elektronik kol için bir cin firmasıyla anlaşacaklarmış. bu bildiğimiz piyasada ki cin ünlerinden değilmiş.bu firma, avrupada ki amerikada ki ortopedicilere de hizmet veren bir firmaymış. öyle ki otto bock kadar kaliteli hatta suya da dayanıklıymış.

sorun şimdi bu aldığım bilginin doğruluğuna nasıl güveneceğimi bilmiyorum:(firmalar konusun da aklım karıştı:(

Hangi firma?
Çinde işcilik ucuz. Fabrikasyon bir başka ülke üretimiyse olabilir!
Sonuta kullanılan malzeme aynıdır.
Çarşıya çıkıyorsun bir çok tekstil ünlü üründe made in china yazıyor:eek:
Ama bana sorarsan markadan şaşma...

bu firmayla hiç çalışmadım nasıl bilmiyorum saw . şimdi ismini paylaşırsam kuruma karşı antipati oluşturtabilirim diye açıklamada kaçındım.

ist daki firmaya danıştınmı?

malesef daha ist arıyamadım .1 haftadır rapor çıkarmakla uğraşmaktan sadece 3 firmayla görüşebildim..1 hafta uğraşmama rağmen hala rapor çıkmadı .sorun hastaneler nasıl rapor vereceğini bilmiyor:(

protezlerde kullanılan malzemelerin eklemlerin ve parcalrın en kalitelisi sadece otto bock değil dir belli dallarda otto bock u da geride bırakan firmalarda var örneğin myo elektronik kol protezinde RSLSTEEPER ürettiği muhteşem bionik elle otto bock u geride bırakan bir ingiliz firmasıdır yada bi amerikan proteor gibi

arkadaşlar markalaşmaktan ziyade size en uygun olan malzemeye seçmek öenmli a firması uyymazken b firmasının parçaları size dada uygun olabilir.

diz altı protezlerin hangilerini ssk karşılıyor haberi olan varmı nekadar far ödeniyor hangisi iyi yardımcı olurmusunuz

asimsin;

soruna 170'i ara ve takip numarası oluştur. sorun araştırılıyor ve 3 gün içinde cevap alabiliyorsun.hemde takip numaranla elinde yazılı belgen oluyor.

sayın asimsin diz altlarında modüler sistem ve silikon liner pin sistemli protezleri kurum karşılamaktadır.

Üst Alt