Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prozac ve nervium kullanan var mı? Olası yan etkiler nelerdir?

fringe

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar prozac ve nervium hakkında bilgisi olan var mı?

nişanlım prozac kullanıyor
ellerde hafif titreme
yorgunluk hisssi
uykusuzluk
gibi yan etkileri var

bu nervium ne biçim bir ilaç( yeşil reçete ) bu ilaç neden yeşil reçete ki onuda anlamadım.Dün akşam ilk defa içtim.Mutlu falanda olmadım.Bir mallık,uyku hali çöktü üzerime..ahanda sabah oldu.Sağ gözüm ağrıyor biraz.Uykuluyum.Hiçte öyle yeşil reçetelik bir ilaç değil ki bu.

sen hasta değildin hani ilaç kullanıyon

@paranoya

dün başladım ilaca..ilk kez dün aldım..napim canım çok sıkılıyo..sıkıntım geçer belki..hasta olduğum için ilaç almıyorum..birazcık sorunlarım var..o sorunları atlatmak için dün ilaca başladım..

ben prozac kullanıyom sabahları 3 tane bişeyim yok ellerde hafif titreme var.
Yani bende yan etkisi yok

Prozac ı daha doğrusu aynı etken maddeli fulsac ı uzun süredir kullaniyorum yan etki olarak kilo kaybı oldu biraz. Nervium u ise 15 gün kullanabilmistim. Yerlere düşüp duruyordum.

benyoruldumhayat

prozacı dün akşam ve bu sabah aldım..nerviumu dün akşam aldım bir tane..sersem gibi oldum.uykum geldi.aptala döndüm.
sabah kalktığımda sağ gözüm şişi gibiydi hafif ağrı vardı.
bu nerviumu yeşil reçete yazıp verdi doktor. ben zannettim ki,içince mutluluk veriyo..hiçte öyle değil..uyku ve sersemlik veriyor.
içmiycem onu..sadece prozacı kullanıcam.

nervium çantamda dursun..sıkışınca çok kötü olursam içerim arada..yoksa düzenli kullanmam..dün akşam içtim saat kaç oldu hala sersem gibiyim.

Psikiyatrik ilaçlar bir tane içmeyle hiçbirşeyi düzeltmiyor, doktor tavsiyesi ile en az 10-15 günün ardından etki göstermeye başlarlar...

@Ata_Türk

nervium zaten diazemle aynı..hangi insanlar yakınları öldüğünde acile götürüyorlar ve kalçalarından ilaç yapıyorlar ya,sakinleştirici..işte o ilaç bu..yeşil reçete..ben bu ilacı neden hergün kullanayım ki? zaten anında etki gösteren ve kaygıyı yok eden bir ilaç..panik atak geçirdiğimde kullanırım..hergün yok yere düzenli kullanmamın bir anlamı yok..prozacı düzenli kullanıcam

Prozac kullanıyorum,iştahım kesildi-bu normal mi?

Arkadaşlar selam.
2 haftadır prozac kullanıyorum.Normalde deli gibi yemek yiyen ben,eskisi gibi yemek yiyemiyorum.Acıkmıyorum eskisi gibi.Bu normal mi?

@paranoya
doktor yut dedi diye yutuyorum.
ben yan etkiyi sordum.İştahım kalmadı eskisi gibi.

Norodol, akineton ve prozac kullanıyorum. Bunlar kilo yapar mı?

Norodol,akineton ve prozac kullanıyorum.Bu ilaçlar kilo yapar mı?

prozac yapmaz digeri bilmiyorum prozac kullandım 4 kilo verdim

norodolü 2 gündür kullanıyorum. akşam yatmadan önce suya 40 damla...bide akineton içiyorum norodolle birlikte..ayrıca sabah 1 akşam 1 prozac...

akineton yan etki alıcı risperdal ve clopixol ile birlikte kullanmıştım

metehan01 Şuanda akineton,norodol,aripa,cedrina,lustral kullanıyorum.Hastalığım paranoid şizofreni

yaşamayı öğrendin mi ben biraz alıştım gibi

Ahmet T evet alıştım ama bende mutsuzluk had safhada...sen hangi ilaçları kullanıyorsun?

Ahmet T doktorun iyi mi bari? bizim ki sinirli.kızgın hep..sinir oluyorum,geriliyorum

hacettepe de tedavi oluyorum iyi davranıyorlar

Üst Alt