Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Prozac ve nervium kullanan var mı? Olası yan etkiler nelerdir?
bu nervium ne biçim bir ilaç( yeşil reçete ) bu ilaç neden yeşil reçete ki onuda anlamadım.Dün akşam ilk defa içtim.Mutlu falanda olmadım.Bir mallık,uyku hali çöktü üzerime..ahanda sabah oldu.Sağ gözüm ağrıyor biraz.Uykuluyum.Hiçte öyle yeşil reçetelik bir ilaç değil ki bu.
dün başladım ilaca..ilk kez dün aldım..napim canım çok sıkılıyo..sıkıntım geçer belki..hasta olduğum için ilaç almıyorum..birazcık sorunlarım var..o sorunları atlatmak için dün ilaca başladım..
Prozac ı daha doğrusu aynı etken maddeli fulsac ı uzun süredir kullaniyorum yan etki olarak kilo kaybı oldu biraz. Nervium u ise 15 gün kullanabilmistim. Yerlere düşüp duruyordum.
prozacı dün akşam ve bu sabah aldım..nerviumu dün akşam aldım bir tane..sersem gibi oldum.uykum geldi.aptala döndüm.
sabah kalktığımda sağ gözüm şişi gibiydi hafif ağrı vardı.
bu nerviumu yeşil reçete yazıp verdi doktor. ben zannettim ki,içince mutluluk veriyo..hiçte öyle değil..uyku ve sersemlik veriyor.
içmiycem onu..sadece prozacı kullanıcam.
nervium çantamda dursun..sıkışınca çok kötü olursam içerim arada..yoksa düzenli kullanmam..dün akşam içtim saat kaç oldu hala sersem gibiyim.
nervium zaten diazemle aynı..hangi insanlar yakınları öldüğünde acile götürüyorlar ve kalçalarından ilaç yapıyorlar ya,sakinleştirici..işte o ilaç bu..yeşil reçete..ben bu ilacı neden hergün kullanayım ki? zaten anında etki gösteren ve kaygıyı yok eden bir ilaç..panik atak geçirdiğimde kullanırım..hergün yok yere düzenli kullanmamın bir anlamı yok..prozacı düzenli kullanıcam
Arkadaşlar selam.
2 haftadır prozac kullanıyorum.Normalde deli gibi yemek yiyen ben,eskisi gibi yemek yiyemiyorum.Acıkmıyorum eskisi gibi.Bu normal mi?