Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri ilaçları ile kendinizi nasıl hisediyorsunuz?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
189
Reaksiyonlar
130
İlaçlar manik yada depresyon ataklarını geçirsede yan etkileri insanı daha kötü hissetmesine sebep oluyor. 2 satır yazı okuyamıyorum odaklanamıyorum. kafama birşey girmiyor ders çalışamıyorum ve son yılım üni'de. Yüzüm her yeri akne oldu, Çok donuğum.
Siz nasılsınız tedavinizde?

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Bir işi en zor yanından düşün ki yaparken güçlük çekmiyesin.[/SIZE][/FONT]

Adapte olamıyorum odaklanamıyorum 😔

odaklanamıyorum okuduğumu anlamıyorum konsantre değilim hep dalgınım konuşmayı sevmiyorum

Ben okudum bir metni anlıyorum. Ama cevap üretemiyorum.Clonex kullanıyorum.Mutluyum

Sonuç olarak odaklanamamak konsantre olamıyoruz sanırm 😔

tapasya

Topluma da karışamamak en önemli sorunlardan bir tanesi diyelim. Demek gerekir.

tapasya

Tabikide gerçek yani ama önce kendini kendine ispatlaman gerekir sonrada sırada dışarısı olur.

Birde biz ne kadar çok kötüyüz dersek o kadar da fazla ilacı yutman gerekecektir doktor reçeteye yazacaktır. Sanırım doktorlar reçeteye ilaç yazmaktan korkmazlar😁😁

Aslında ilaçlar bizi belki düzeltmez yada düzeltir ama şu bir gerçek ön yargılı davranıyorlar buda yoruyor bizi sanırm 😂😂

Üst Alt