Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikiyatri ilaçlarının yaptığı sersemlikten nasıl kurtulabilirim?
Nörolojik ve psikolojik ilaçların neredeyse tamamında mevcut bu durum. Eğer ilaçlara veya bir tanesine yeni başladıysan normaldir. Bir süre sonra vücut alışırsa ne ala, sorun yaşamazsın. Aksi durumda doktorunla konuş.
akinetonun esprisi antipsikotiklerin yan etkisi olan titremeyi gidermesidir sersemliği ya da uykuyu giderme diye bir etkisi yoktur uykun geldi mi uyuyacaksın tek çaresi bu
Antidepresan ilaçlarının hiç bir fayfası yok.ha jelibob yutmussun ha o ilaçları.eğer maddi durumun varsa deneyimli bir psikolağa git.izzet güllünün Sen hasta değilsin kitabını okumanı tavsiye ederim.adam psikiyatrisklerin gerçek yüzünü güzel bi şekilde anlatıyor.
Selam aleykum birsey sorucam akineton yesil receteli ona kadar tamam ama ezcanede doktor yazdiktan sonra sizede bir forum doldurtup kimliginizi arkaya goturuyorlarmi. Ben sordum da birine sanirim kimlik fotokopisi aliyorlar oyle bir uygulama varmi kagida da ad soyad tc vs imza aliyorlar benden .
@Artı_Noksan,
Benim son teşhim psikoz. ilk teşhisim sizoaffektif ilk doktorum profesör idi daha kaliteli ve eğitimli birine benziyordu bende remisyondayim sanırım ilaclari kullanmadan önce 4 ay atakla cebeleştim kullandıktan sonra 1 ayda hiç bisiyim kalmadı düşünce yapım degisiyodu zaten düzene girdi
@kara duman, çok tesekkur ederim abi baska eczaneden alicam artik ilaclarımı sağolun. Her defasinda kimligimi alip arkada sanirim fotokopisini cekiyorlar bana soylemeyip sonra form dolduruyorlar. Eczane devasa buyuk insallah bir sorun cikmaz. Istanbulda devlet hastanesinin karsisinda bir sorun teskil ederse dava ederim hepsini.