İyi günler herkese bir kulağımda total işitme kaybı var /12 oran veriliyor askerlikten muaf oldum fakat bunun yüzünden iş bulamıyorum hayallerime ulaşamadım sınavları kazandım ama kulağım hep bi herşeye engel oldu bu da haliyle psikolojimi aşırı bozdu 1.5 senedir ilaç tedavisi kullanıyorum ara ara bayılmalarım oldu stresten yorgunluktan çok hızlı kilo alıp veriyorum bazen hiç birşey yemiyorum bazen abartıyorum anlayamadığım ruh halleri içerisindeyim çok aşırı borcum var sürekli kafamda intihar düşüncesi var ama bazen de ara ara içim bi mutlu oluyor ama bu durum beni çok yoruyor ilaçlardan da pek fayda görmedim her ay ilaçlarım değişiyor normal reçete de kullandığım oldu yeşil reçete de tanı yerim de uyum bozukluğu yazıyor bir hafta önce kurula girdim kulaktan /12 anksiyete bozukluğundan 20 aldım bir sene önce girdiğim de de 20 almıştım psikiyatriden bu oran yükselirmi yoksa hep 20 de kalıcak mı 1.5 senedir tedavimde hiç düzelme yok sürekli takip veriliyor iyi günler herkese şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim