arkadaşlar benim ailevi sorunlarım var. anam tek basına hasta. birde kücüklükten gelen uyurgezerlik var bende tedavi görmüştüm 7 yasında. annem babam ayrı. anamla tek yasıyoruz genelde sıkıntılı oldummu tekrarlıyor. buradada tekrarladı 1 kere tuvalette yatarken buldum kendimi. bide annem tansiyondan hastaneye kaldırınca dayanamadım artık cıkmaya krar verdim rdm ye bölük komutanıda biliyor bundan dolayı rdm'ye cıktım ve kıta anketi formunda komutan saygılı samimi felan yazdı
en sondada askerlik yapar yazdı. herkes dedi gata'daki 10 gün verirler. diye ama ben anlattım derdimi doktora 21 verdi hava değişimi. döndüğümde tekrar cıkıcam bölük komutanına söylicem cunku sana ınanıyorum demişti. sorunlu asker istemiyor ankarada yapıyorum merkez komutanlıgında disiplinli yer. yapamaz verirse direkt heyete cıkıp cürük alır mıyım
birde son olarak. herkes gözümü korkutuyor alma diye hep önüne engel olur siciline işlenir felan diye. benım bıldıgım sadece devlet memuru olamıyorsun.
biri bunu detaylıcam acıklarsa sevınırım sagolun
en sondada askerlik yapar yazdı. herkes dedi gata'daki 10 gün verirler. diye ama ben anlattım derdimi doktora 21 verdi hava değişimi. döndüğümde tekrar cıkıcam bölük komutanına söylicem cunku sana ınanıyorum demişti. sorunlu asker istemiyor ankarada yapıyorum merkez komutanlıgında disiplinli yer. yapamaz verirse direkt heyete cıkıp cürük alır mıyım
birde son olarak. herkes gözümü korkutuyor alma diye hep önüne engel olur siciline işlenir felan diye. benım bıldıgım sadece devlet memuru olamıyorsun.
biri bunu detaylıcam acıklarsa sevınırım sagolun