Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatriden organik olmayan psikotik bozukluk tanısı aldım..?

wolf123

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
arkadaslar bundan bir kac gun once depresyon kirizi gecirdim nerdeyse kendimi oldurecektim
piskyatriye gitim ordaki doktor beni muayene eti bir kac test yapti sonra bana organik olmayan piskoz tanisi koydu

bunu ogrenince cok sasirdim. doktora capa hastanesinin verdigi atipik otizm raporunu gosterdim doktor benim otzimli olmadigimi o hastanenin yanlis tani koydugunu soyledi.

acaba bana bu yanlis tehsisi koyan hastaneye dava acsam sizce kazanirmiyim dava acmayi dusunuyorum da.

pisikyatriyI bi kağıt verdi oraya belirtilerini yazdım sonra hikayemi dinledi belirtilerin sunlar
1 içe kapanma
2 insanların yanında kendimi kasıyorum
3 dine aşırı düşkünlük
4 insanlardan nefret etme herkesi düşman görme
5 uykuya dalamamak uyku sorunları
6 intihar eylimli olmam
7 ağlama krizleri
8 öz güven eksikliği
9 insanların bana bakmalarında rahatsız oluyorum
10 gelecek kaygısı aşırı kaygı

Bunlar bendede var

Bende psikotik bozukluk hastasiyim tanim o raporda gecmis olsun

Psikotik bozukluk genel bir terim mi yani şu şu hastalıklar psikotik bozukluktur mu? yoksa bir hastalığın adı olabilir mi ?

genel bir terimdir şizofrenidir psikotik bozukluk

Sadece şizofreni mi mesela şizoafektif bozukluk ya da bipolar nedir ??? .

şizofreniyle delüzyonel bozukluk psikotik bozukluktur şizoeffektif ise diger pisikotik bozukluga girer pipolar ise duygu durum bozuklugudur akıl hastalıgı degildir

Üst Alt