Sayın adminler tecrübelisiniz bana yardımcı olabilir misiniz?
@OturanBoğa @OğuzHan112
Bir yıl önce ağır atak geçirip annemin verdiği tedavi olmam isteği üzerine annem vasim olarak atandı.
Şimdi yüzde 90 oranında iyileştim. Bu duruma remisyon diyorlar sanırım.
-Vasi mi kaldırmak istiyorum. Süreç nasıl işliyor tam olarak bilmiyorum. Vasi kaldırmak zor mu ?
-Tekrar çalışma hayatına dönmek istiyorum. Eski raporum benim için sorun olur mu ? Vesayet olarak nüfus kayıt örneğinde görünüyor.
-Eski doktorum istifa ettiği için düzgün hasta dosyası tuttu mu bilmiyorum. Engelli raporu almadım. İş hayatında zorluk yaşamayım diye
İşim bilişim olduğu için çok zorlanmıyorum. Başka bir meslek olsa yapamazdım.
Şimdi tekrar hayatıma devam etmek istiyorum ve önümde engel olarak vasi duruyor.
Hasta olduğumu açıklamak çok zor oluyor. Siz olsanız bu durumu nasıl açıklardınız herkes hastalığı ilk duyduğunda yanlış anlıyor.
Ben hasta iken sadece fotoğraf çekip saçma konuşmalar yapıyordum. Birde halüsinasyon görüp duyuyordum.
Yarın bir iş görüşmem var. Vasi hemen kalkmadığı için açıklamam gerekiyor. Bu durumu anlatırken çok zorlanıyorum. Açıklamadan da olmuyor. Sizce ne yapmalıyım.
Bu süreç çok uzadı. 1.5 yıl oldu. Vasi kaldırmak hemen olmuyor ve çalışıp bir şekilde gelir elde etmem gerekiyor hayatımı kazanmam gerekiyor.
Bana fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden cevap veren arkadaşlar için teşekkür ederim.