Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatristimin eğitim geçmişini nereden öğrenebilirim?

halistaşdeviren

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
9
Öyle bir şey var veya yok büyük ihtimal hastalığımdan, ama eğitim bilgisi olmadığından, daha doğrusu bulamadığımdan rahat edemiyorum. Nereden bulabilirim eğitim geçmişini?

Kendisi internette paylaşmadıysa bulamazsınız.

Vermezler..bu ne için lazımdı?

Çalıştığı hastanenin randevu sisteminde bazı hekimlerin öz geçmişi var.

@halistaşdeviren,

@OğuzHan112, Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Bize randevusuz bakıyor şu anki gittiğim doktor. Aralara sıkıştırıyor bizi, torpil yapıyor kısaca. Böyle bir durumda, acaba doktorda mı torpille sorusu geldi aklıma. Ya da torpille psikiyatr olabilir mi gibi

Anladım,acaba hekim sahte hekimmi diye bir şüpheye düştünüz..psikoloji okumak heleki psikiyatrist olmak oldukca meşakkatli bir iş.. torpille olacak bir şey değil.

İsterseniz hekim ismini yazın ben bir bakayım.

Şüphede kaldıysanız il sağlık müdürlüğünden hekim le alâkalı bilgileri öğrenebilirsiniz.

@halistaşdeviren,

Devlet hastanesinde doktor sahte olmaz çok düşük hatta hiç ihtimal değil özel muayene olsa olur ama o R'da bir hocanın sahteden bulunması orda anlaşılır bunun yemesi var ordaki komşu hekimler var güvenlik sekreter temizlik işçisi hele bide müdürü var oranın

ben küçük bir şehirde çalıştığım dönemde acil olan durumlarda (rutin kontrollerin dışında) hastaneye giderdim doktorlar hemşireler sekreterler beni tanırdı. doktor hastalarını tanır ve kafasında bir öncelik sırası belirlerdi o şekilde randevum olmadığı zamanlarda beni muayene ederdi.yani torpil falan diye düşünmeyin doktor iyi niyet kullanıyor zaten senin geçmiş tedavini biliyor ve bir şey olabilir diye ayrıcalık yapıyor. tabi büyük şehire taşındıgımdan beri hiç randevusuz gitmedim o ayrı

@halistaşdeviren, Doktorunuzun randevusuz bakması iyi niyet göstergesi bakma mecburiyeti yok özellikle pisikiyatride bazı doktorlar özellikle takipli kronik sürekli hastalarına böyle yapıyorlar bu size özel bir durum değil bence çokta iyi yapıyorlar.

Randevular genelde 15 gün sonraya çıkıyor pisikiyatri hastalarının bazen o kadar zamanları olmuyor hele ki sürekli gittikleri doktora gitmeleri gerektiği düşünüldüğünde.

Yani doktor iyi niyet gösteriyor bundan kuruntu yapmayın bu memnun olunacak bir durum sahte doktorluk olayı imkansıza yakın bir olay.

Buradan (bkz: YÜKSEKÖĞRETİM KURULU) ünvan ad soyad tam yazarak aratırsan birlikte çalıştığı(tez yazdığı) kişilere kadar çıkıyor direk.

-> akademik.yok.gov.tr/AkademikArama/

Üst Alt