evet çoğu psikiyatrist ruh hastası ve para manyağı; 22 yıldır tedavi görüyorum, özel psikiyatri kliniği açan doktorların bazıları hasta bile beğenmiyor; "sizi kim gönderdi?" diyecek kadar paranoyaklaşıyorlar!!! Hasta beğenmeyen, parasını ödeyecek mi diye odasından çıkıp bakan, psikolojik hastasının düşüncelerini beğenmeyip bağırıp çağıran, kilosunu ölçerken baskülü tekmeleyen, ailesinin yanında hastasını alaşağı eden özel "profesör" doktorlar maalesef var; kendileri terapi yapıyorum diyerek hastanın .................... yazmak istediğimi anladınız... Allah kahretsin onları; isimlerini bir ben biliyorum; çok merak edip sorarsa bir doktor(!) verebilirim adlarını... Mahkemeye vermediğime şükretsinler!!!! Ama Allah Erenköy Ruh ve Sinir Hastanesi'nde 2004 yılında görevde olan tüm doktorlarından razı olsun; Bakırköy Ruh ve Sinir de de E. Bey, A. Bey gibi süper doktorlar var ve işine meraklı yüzlerce stajyer doktorlar var, Allah onlardan da razı olsun.... Ailelere sesleniyorum, hastalara sesleniyorum özel psikiyatrist doktorlara gitmeyin, yüzlerce doların yerine Bakırköy'deki bir stajyer doktor bile işinizi halleder...