Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojim bozuldu artık! Myotonik Distrofi (MD) hastasıyım.

Hasan'ım

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Miyotonk distrofi hastasıyım.%20 oranında.

Yaşım 18.Öncelikle kalbimdeki çarpıntı ve elimdeki kasılıp açılmamayla bunu fark ettim babamda bende ve kardeşimde var.Kalbimdeki sorun devam ediyor tedavisi yok genetik olduğu için ilaçla sadece hafifliyor o kadar.Koşamıyorum spor yapmak istesem de yapamıyorum çarpıntıdan her an başım dönüyor uyuyamıyorum (zaten kaslarım güçsüz) adam akıllı merdiven çıkamıyorum.Boyum 180 buna rağmen kilom 50 kilo alamıyorum.Sertleşme sorunum var.Erektil disfonksiyon ne yapsam da olmuyor.Saçlarımda kellik başladı.Bütun bunlara rağmen lanet olası bir üniversite sınavına hazırlanıyorum.

İnançla ilgili de düşünceler aklıma geliyor.Biz ve bizim gibiler Allah'a sıkı sıkı bağlıyken hayatında hiçbir sorun olmayanlar Allah'a sıkı sıkı bağlı değil(istisnalar var tabi).Yine halime şükür benden çok çok kötü durumda olanlar var ama neden..Neden yani insanlar neden hiçbir günahları yokken bunlara katlanmak zorunda?İmtihan diyecekseniz de o da yetersiz geliyor.

İçimidökmek istedim.

öncelikle sıkıntıları olmayan yok. her kesin kendine göre sıkıntısı var kardeşim. dert etmemeye çalış kendine yapabileceğin bir takım meşguliyetler ara...

Geçmiş olsun miyopati hastasıyım merdivenlerde çok zorlanıyorum tutunarak çıkıyom. Hatta apartman sakinleri ile karşılaştıgımda 1 kattan asansöre binerken ben bodrumda bişey alcam falandiyom görmesinlerdiye napcan daha kötüler var Şükürler olsun ALLAH insanın cekebildigi kadarını verir İnşAllah düzelirsin.

Tanısı ne zaman konuldu ne kadar süredir var bu rahatsızlığın?

Üst Alt