2,5 sene önce hastalandığımda beni en çok zorlayan okuduğum kitaplar ve izlediğim filmler oldu. Ahmet Ümitin tüm kitaplarını okudum belki de. Bir kitabında bir tarih profesörü yaptığı bazı şeyleri hatırlayamıyor. Hatırlamadığı zaman bir suç işlemiş olabileceğinden şüpheleniyor. İkincisi ise bir filmdeydi, 3 karakter farklı özellikleri var ve bunların birisinde çoklu kişilik bozukluğu var ve o kişiliğe geçince inanılmaz güçlü biri oluyor.
Ben de bu kitap ve film karışımı hezeyanlarım oldu. Nabzımı sürekli kontrol ediyordum. Elimdeki damarlar şiştikçe, nabzım arttıkça o güçlü kişiliğe geçeceğimi düşünüyordum. Otomobile bindiğimde kemerle kendimi biraz daha hareketsiz bırakacak şekilde bağlıyordum. Bir suç işlesem bile hatırlamayacaktım.
Ben de bu kitap ve film karışımı hezeyanlarım oldu. Nabzımı sürekli kontrol ediyordum. Elimdeki damarlar şiştikçe, nabzım arttıkça o güçlü kişiliğe geçeceğimi düşünüyordum. Otomobile bindiğimde kemerle kendimi biraz daha hareketsiz bırakacak şekilde bağlıyordum. Bir suç işlesem bile hatırlamayacaktım.