Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik bozukluk ile tedavi görüyorum. Rapor alıp işe girebilir miyim?

Enes13ag

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben askerden gonderildim psikotik bozukluktan dolayi 3 aydir tedavi goruyorum invega 9 m ve olaxinn 5m kullaniyorum ekstra olarak ofke kontrolu ilaclar da aliyorum kafamda bir göz var bana durmadan emir veriyor oldurmemi soyluyor kadinlarin karinlarindan bebeklerini alip yememi söylüyor bunun bana guc verecegini söylüyor herkesi oldurmem gerektigini söylüyor kan kokusu aliyorum bazen ve durmadan asilmis parcalanmis insanlar hayvanlar goruyorum ben işe girmek istiyorum hiç durmum yok ama dayanamiyorum kimse anlamiyor calistiklarim yerde engelli raporu alip bi işe girmek istiyorum sizce e yapmaliyim

Engelli raporu psikiyatriden öyle kolay kolay vermezler.Üc beş ay psikiyatri hastanesine yatıp günlük ilaçları nı hasta bakıcı eşliğinde alacaksın heyete giripte %40 alsanda hangi iş yeri psikiyatri den engelli birine iş verir özel sektör de buda ayrı konu.

Üst Alt