Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikozdayken rüya görülür mü?

Peri1995

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Şizofreni bipolar hastaları kardeşlerim rüya görüyormusunuz?

Peri1995
Karmakarışık hayaller simgeler görülür ama ilaç kullanıyorsan rüyaların netleşir ve güzelleşir

Koalaaa

İlaç kullaniyorum xeplion Quet ketiapin ve dideral lakin rüyalarim hicte güzel ve hayal gibi değil. Kabus görüyorum. Kimisi şizofreni hastalari rüya göremez diyor

Peri1995

Evet şizofrenlerin zihni karışıktır ve genelde tam olarak rüya göremezler

Ben bu aralar çok görüyorum bazılarını günlük hayattayken birşey denk gelince hatırlıyorum. En son köpek ısırıyodu beni aslında hayvanlar sever beni neden öyle oldu anlamadım.

görüyorum rüya maalesef hatırlıyorumda tabiki

Ruyamda ucaktan denize düşüyorduk zor uyanabildim kabustan genellikle böyle kabuslar görüyorum çok nadir güzel rüyalar görüyorum hastalığım organik olmayan psikoz

Peri1995 psikoz rahatsızlığım var. Ama depresyon yaşıyorum genelde psikoz yaşamıyorum. Bir günüm bir günümü tutmaz bipolarlara da benzerim. Rüya görmek iyi değil diye biliyodum ben. Bu aralar hergün rüya görüyorum ve hepte köpek görüyorum ya beni ısırıyo ya ben korumaya çalışıyorum hep köpek son 1 haftada 3. köpek rüyamıda gördüm :)

chesterrr bende de psikoz yok depresyon var ne illet bir şeymiş geçmedi gitti...

Organik olmayan psikoz nedir biraz anlatirmisin?

Psikoz hangi türlü?şizofreni yada şizoaffektif falanmi

Peri1995

Organik olmayan psikoz şizofrenin halisunasyonsuz hali gibi birşey ornegin sanrılar var bana zarar vercekler beynimi okuyorlar gibi benim hastalığım bu sayılır

Mcan96

Affınıza sığınarak, bu sanrılar ilaçlardan önce de aynı şiddette ve de varmıydı? Bazıları psikiyatri nin hastalık icad ettiği tezinde.
İlaç satmak için hastalık uyduruyorlar düşüncesinde. Komplo teorisi mi yoksa gerçeklik payı varmı, olabilir mi sizce? Hastaların görüşleri önemli bence. Geçmiş olsun.

Tımur

Ilaçlar bir nevi yatiştiriyor sanrıları diyebilirim şöyle soyleyim ilaç kullanmadığım dönem olmuştu o dönemin sonunda çok kötü bir atak geçirmiştim ilaçlar hastalığın ataklarını da önlüyor ve doktorların kesinlikle görüşü bu hastalıklarda ilaç tedavisi bu hastalıklar öyle basit hastalıklar olsaydı engel oranıda vereceklerini sanmıyorum %45 engelim var bu hastalıktan dolayı yani komplo teorisi falan değil bizat yaşıyorum hastalığı

Son düzenleme:
Psikoz arkadaşlar sizde de depresyon gün içerisinde yorgunluk var mı?

Üst Alt