Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikozum, birkaç kere yeşil reçeteli ilaç sattım. Ceza alır mıyım?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
Mrb ben birkaç kere yeşil reçeteli ilaç sattım. Adli tıpa çıkıcam. Sonuc ne olur

@mistir_spak Adli Tıp ta senin rahatsızlığın nedeniyle bu davranış arasında bağ olup olmadığı incelenir . Bu şikayet konusu hakkında sana sorulur sorulur , psikolog ve uzman hekim tarafından tespit yapılır .

Yatışlı inceleme var ise yanına 3 haftalık sigara parası , iç çamaşırı ve pijama türü giysi almanı tavsiye ederim . Ayaktan muayene yapılacak ise psikolog ile görüştükten sonra heyet başkanının vereceği karara göre akibet olur .

Sonuçları bilmemiz mümkün değil maalesef , Tam Denetimli Hastane de yatış da olabilir , imza şartlı serbest denetimlilik de olabilir . Oranın uzman kadrosu ve heyet başkanı karar verecektir ve çıkmış olduğun mahkeme hakiminin kararı önemli .

DİP NOT : Yatışlı inceleme olursa orada görev yapan gardiyanlar ve diğer hastalarla sürtüşme , gerginlik anlarında müdahil olma .

Üst Alt