Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pskolojik ve zihinsel engelliyim, iş başvurularında değerlendirmeye alınmıyorum!?

bykalemkar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadalar Ruhsal piskolojik ve zihinsel % 40 engelim var is basvurularında biz sadece farklı engel gurubundan aday alıyoruz diyorlar Yani is bulmam bu kadar zor mu lisans mezunuyum

Bende merak ediyorum birisi bilgi verebilir mi?

Bilği vereyim ama alınmayın işin gercegi bu psikolojik rahatsız şizofrendir bizi asar keser yada iş yerini yakar diye almazlar zekası geri kafası calışmaz derler yanlış anlamayın aynı sorunları bizde yaşıyoruz

Ben de bir kaç yere başvurdum.Bayılır mı sinir krizi geçirir mi diye sormuşlar bir iş yerinde aracı olan kişiye..Engel psikolojik olunca malesef önyargılılar....

Yani durum bu kadar vahim doktorun koydugu tanı atipik piskoz yani öyle saldırganlık falan yok tam tersine çok duraganlık oluyor bende bazen vucudumda gerilmeler falan ama ilçla kontrol altına alınıyor Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Raporunu kullanarak İş Kur'dan başvuru yapabilirsin, ancak asgari ücret ve basit işler önerirler.
Özel sektörde daha nitelikli işler yapabilecek durumdaysan raporunu vurgulamak durumunda değilsin,
Kim ne kadara sağlıklı ki bu konuda,
Diğer yandan işsizlik, senin sağlık durumundan çok, ülkenin genel bir sorunu, çok kişiselleştirme bence..

Üst Alt