Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rahibe sağlık sebebiyle ev hapsi verildi bize verilmiyor. Ayrımcılık değil mi?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evet rahip bronson terör suçundan tutukluydu ev hapsi verildi ya ben yada benim gibi engellilere niye ev hapsi yok bu ayrımcılık neden amerikadan korktukları içinmi verdiler bu affı rahibi verselerde amerika daha çok şey ister

İçerde yatan Amerikan vatandaşı var mı basari
Keşke sen Amerikan vatandaşı olsaydın

basari

Sizin adli rahibinki siyasi. Birinin ardında da ABD var.

Ancak objektif değerlendirme yapmak gerekirse: Cezaevinde yaşamanız geriye dönülmez ve telafi edilmez tıbbi sonuçlar doğuracaksa şartsız, şekilsiz erteleme verilmeli. Ama Türkiye'de hukuk fiilen askıda.

sende reza zarraf gibi altinla oynayaydin hapis mapis yatmazdin basarivayet olunurki rahip bahane. reza zarrapla halk bankasiin amerikadaki tutuklu muduru sahane. onlari dile getirmek olmaz cunku.

basari

Şaka bir yana bu çok ciddi bir konu. Tıbbi açıdan yatmaması gereken çok sayıda mahpus var.

hozgul

haklısın arkadaş iki bacağı kesik yatanıda var gördüm bunu kolsuz olarak yatanıda vardı öldü bunuda duydum bursa e tipi kapalıda tavşanlı açık cezaevine %95 ama birini paradan getirdiler 10 gün kalmıştı para olduğu için ödendide çıktı yoksa 3 bin tl için 5 ay yatcakdı adli tıptaki doktorlar bırakmıyo diye duymuştum bu tür hastalara rapor ya vermiyo yada veriyosa mahkemeler pek bırakmıyo

Üst Alt