Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranımın düşürülmeden geri dönmesi emekli olabilmem için yeterli mi?

sancak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamlar arkadaşlar bende `%6 rapor aldım rapor aldım fakat hastanedeki heyet 12 puanamı baltazar formülü ile kırdı H olarak yolladı şu anda ankarada eger raporum kırılmadan gelirse 27 yıllık sigortam ve 8100 günlük primim var fakat yaş olarak 2018 yılını bekliyorum emekli olabilmem için raporumun kırılmadan gelmesi yeterlimidir gelirse ne kadar maaş alırım ve vergi indirimi nerelerde avantaj olarak kullanabilirm mesela araç alırken yada vs bilgi verirseniz sevinirim

saygılarımla

Tam prim olarak yatırılmaya başlanılan SSK'lı oluş tarihiniz ve doğum tarihinizi yazar mısınız?
Ayrıca, rahatsızlığınız nedir?

enaz %40 ropor alman gerekli vergi indirimi için

01/06/1984 ssklı oluş tarihim 05/05/1970 doğum tarihim raporumda şeker ve tansiyon +anjiyo kalpde ritim bozukluğu ve yüksek kolestoroldan damarda yağlanma % 30 şeker ve tansiyona verildi 2 puan ordan kırıldı % 30 kalple ilgili verildi 10 puanda ordan kırıldı % 60 aldım ama heyetde 12 puanım kırldı ve ankaraya %48 ile gitdi

İlk SSK'lı oluş tarihiniz 18 taşını doldurduğunuz 05.05.1988 tarihi itibari sayılır ve H olarak onaylanırsa, üçüncü dereceden vergi indirimiyle;

15 yıl 3600 güne tabisiniz;

Vergi indirimini kazandığınızda emeklilik işlemleri için başvuru yapabilirsiniz.

http://www.engelliler.biz/forum/emeklilik/16143-kac-gun-sigortalilik-ve-prim-gunu-ile-ne-kadar-emekli-maasi-aliyorsunuz.html
b
aşlığından size yakın olan varsa bilgileri, fikir edinebilirsiniz.

ÖTV'den muaf olabilmek için ortopedik rahatsızlığınızın olması gerekir. Vergi indirimi ile, ÖTV indirimi birbirinden farklıdır.

ben 18 yaş çıraklık sigortasına tabi değilim ssk hizmet cetvelinde 1984 ve diger sigorta dükümlerimde kazanç işlendiği için sigortaya girişim 1984 yılından geçerli baya araştırmalarımdan sonra eğer 14 ile 18 yaşlarındaki prim ödemelerimde eğer hizmet dökümüne kazanç işlenmişse tarihim giriş olarak başlıyo diger yönden vermiş olduğunuz bilgiler için tşk:)

Üst Alt