Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranının artması ve 2022 maaşının yükseltilmesi süreci..?

adem_reis

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar engelli bı abim var 4 yıl once annem vefaat etti 2 kardesız o yuzden abıme ben bakıyorum abim 3 ayda bir son zamla ( bunada zam denılırse tabi ) 870 tl alıyor %70 uzeri olanlar ıse 1350 falan alıyor dıe bılıyorum gecen gun abimin raporlarına bakarken dıkkatımı ceken bişey oldu abimin son guncel raporu yanı 4 yıl oncekı raporu % 87 agır ozurlu yazıyor bu durumda abım 1350 kusur alması gerekmıyormu ılk raporu ıse %67 son alıdıgı ıse %87 bunun duzeltılmesı ıcın nereye basvurmam lazım ve en onemlısi ıse %87 rapuru alalı 4 yıl gecmıs ama %67 uzerınden maas verılmıs ben bu 4 yıllık farkın toplamını alabılırmyım sonucda 4 yıl eksık verılmıs bu maaş.

saygılarımla

bulunduğunuz ilçenin sosyal yardımlaşma derneğine kaymakamlık a kardeşiniz veya siz bizzat müracaat ederek bilgi de alabilirsiniz elinizdeki raporu vererek maaşı yükseltebilirsinizde ama muhakkak göz önüne aldıkları rapor %67 olan rapordur o yuzden o miktar ödenmiştir ama dediğim gibi elinizdeki raporu vererek yukseltebilirsiniz

tesekkur ederım en kısa surede gıdıcem dedınız yere saygılarımla

Üst Alt