Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranlarının düşürülmesiyle ilgili olarak dava açma aşamasındayım? [Hukuk]

turanoz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar
ben 96 senesinden beri rapor alıp gönderiyorum. ve artık son raporumu da 2008 yılında aldım ve şimdi dava açma aşamasındayım ama nereye nasıl dava açılır bilmiyorum maddi külfaeti ne kadar haberim yok. gerekirse işimi bırakıp bu konunun üzerine gideceğim. bana bu konuda destek ve bilgi paylaşımı yapacak herkese kapım açık tel no larımıda bırakayım. bu hafta sonuna kadar da izinliyim bekliyorum arkadaşlar

tel no : 0538 696 17 99 ev: 0212 369 42 04
unutmayalım ki birlikten kuvvet doğar..

Durumunuzla ilgili biraz detay bilgi verebilir misiniz?

ben sol bacakta doğuştan kalça çıkığı olan sakatlık derecesi 96-%47 daha sonraki aldığım raporlarda %40 maliyeden 2000 senesinde gelen raporda %30 olan ve bu işin peşini hala bırakmamış olan 1978 ısparta doğumlu bankacılık yapan biriyim.

vergi mahkemesinden davanı açıcaksın bende dava açtım ist buldaysan beraber çalışırız

Raporlarınız oldukça eski. Raporun alındığı tarihte yürürlükte olan yönetmeliğe uygun olrak alındığını ve üzerinde "sürekli" ibaresi bulunduğunu, bu sebeple maliye bakanlığının bu raporu vergi indirimi için kabul etmesi gerektiğini iddia edip hukuki süreç başlatabilirsiniz (ör: http://www.engelliler.biz/forum/huk...usurduler-emekli-olamazsin-dediler-hukuk.html).
Avukat ücreti konusunda çok bir şey tutacağını sanmıyorum. Sonuçta doğru bir başvurunun ardından çok fazla davaya girmeyi gerektirecek bir konu değil. Süreç kendi kendine işleyecek gibi bir şey. Yerinizde olsam Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi'ne yazılı olarak başvurur ve konuyla ilgili avukat talebinde bulunudum. Daha doğrusu, sizin adınıza müdahil olsunlar konuya...

Üst Alt