Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora skolyoz da eklenirse ne puan alabilirim?

koraxe

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;
Daha önce diyabet,polinöropati ve cildiyeden aldığım rapor puanım 38. Şimdi ise 25 derece skolyoz hastası olduğumu öğrendim.Tekrar heyete girmeyi düşünüyorum. Skolyoza kaç puan veriyorlar ?

Herhangi bir hareket kısıtlığınız olup olmadığı yapılan ölçümler neticesinde değerlendiriliyor. Eğriliğinizin derecesi de göz önünde bulundurularak ilgili tablodan bir oran veriliyor. Buradan bir tahminde bulunmak zor açıkçası.

Merhaba;
Heyete girdim. Skolyozda ameliyat olmadığın sürece puan alamazsın dediler.Puan vermediler.

İlk defa sizden duydum bunu, ben ameliyat olduktan sonra başvurmuştum %30 oran vermişlerdi ama ameliyat olmasam da belli bir oran verilmesi lazım, çok saçma. Sonuçta ortada bir hastalık var.

Üst Alt