Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporumu yükseltsem emekli olunca maaşım düşer mi?
öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler şu anda çalışıyorum kamu işçisi olarak belediyede işçi olarak siğorta başlangıcım 2002 mart yaşım 29 1983 mayıs doğumluyum 3 yıl 7 ay bağkur 3 yıldan fazlada ssk var halen çalışmaktayım vergi indiriminden yararlanıyorum ben 2006 da sol kolumu omuzdan kaybettim %60 rapor aldım 2011 mart ayında da açık kalp ameliyatı bayps ve kapak ameliyatı oldum raporumu değiştirmedim
Maaş bir yana, maluliyet cetveli'ne göre malul durumda iseniz, en az 1800 gün prim olması şartı ile Nisan 2012'de malulen emekli olabilirsiniz. Eğer bu cetvele göre malul olarak kabul görmezseniz, şuradaki karara binayen toplamda %60 ve üzerinde işgücü kaybınız olduğu iddiası ile dava açıp, malulen emekliliğe hak kazanabilirsiniz: http://www.engelliler.biz/forum/eme...lma-oranin-artmasi-ile-malulen-emeklilik.html