Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumu yükseltsem emekli olunca maaşım düşer mi?

Metin_41

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Benim % 60 raporum var ortopedik kalp ameliyatı geçirdim raporumu yükselte bilirim benim için avantaj olurmu bilgi verirseniz teşekkür ederim

Bu bilgiler ile yardimci olmak guc..

Sebebi;

Su anda calisiyormusunuz, calisiyorsaniz Sigorta baslangic tarihiniz, yasiniz, Memurmusunuz, iscimi.

Erken emekliden yararlanmak icin "vergi indirimi " hakkiniz varmi.

Ama.. Rapor oraninizin artmasi emekli maasiniza en ufak katkisi -/+ olmaz. Emekli olma sartlarinizi degistirir.

öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler şu anda çalışıyorum kamu işçisi olarak belediyede işçi olarak siğorta başlangıcım 2002 mart yaşım 29 1983 mayıs doğumluyum 3 yıl 7 ay bağkur 3 yıldan fazlada ssk var halen çalışmaktayım vergi indiriminden yararlanıyorum ben 2006 da sol kolumu omuzdan kaybettim %60 rapor aldım 2011 mart ayında da açık kalp ameliyatı bayps ve kapak ameliyatı oldum raporumu değiştirmedim

rapor derecesinin maaşa etkisi yok.sadece emeklilik süresine etkisi var.

Üst Alt