Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Refakatçimin de benimle birlikte ücretsiz seyahat edebilmesi için ne yapabilirim?

kardelen.

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben bir hafta önce engelli kimlik kartı çıkardım fakat yürümekte problemim olduğu için refakatçiminde yanımda olması lazım ama kartta öyle birşey yazmıyor degistirmek için ne yapmam gerekir bilgi verirseniz sevinirim.

Eğer raporunuz % 50 ve üzeriyse ve raporda ağır engelli yazıyorsa örneğin TCDD'de refakatçiniz de ücretsiz olarak seyahat edebilir.
Ama raporunuza ek olarak yazdırmak isterseniz raporu tekrar çıkarmanız gerekir
Genelde üzerinde oynama yapmıyorlar.

Raporum %55 ama ağır engelli yazmıyor ve refakatci ibaresi yok degistirmek için yeniden başvuru yapmam mi gerekiyor?

Engeliniz nedir?
Benim de engelim % 52 ama ağır engelli yazmıyor çünkü ağır engelli değilim.
Tek başına her işini yapamayacak durumda olanlar için ağır engelli yazılıyor.
Değiştirmek için de evet ne için istiyorsanız belirterek yeniden rapor almalısınız.
Ağır engellidir diye yazı verebiliyorlar mı sorun Doktora. Yada raporunuza ek yapabiliyorlar mı sormanız gerekli
Ama raporda oynama yapmıyorlar ki bir de raporunuz eski tarihse hiç yapmazlar.

Ben ms hastasıyım yürümekte biraz zorluk çekiyorum raporumuda iki aya yakındır çıkardım ama tekrar randevu almak biraz zor olacak bilgileriniz için teşekkürler.

Üst Alt