Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Resimlerin boyutunu bozmadan büyütmek mümkün mü?

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
resimlerin boyutunu bozmadan büyütmek mümkünmü

büyüteç soruyor bir nevi :D

bazı resimler var mesela 300 çarpı 200 ben bunları 500 çarpı 300 yapmak istiyorum ama rengi berbat oluyor

Denemedim bilmiyorum ama şu proğramı övmüşlerdi bana da eğer full'ünü bulursanz denemenizde fayda var bence...
cdd84a65tileap8.jpg

PhotoZoom Pro 2.3.2

PhotoZoom Professional ile küçük sizelu fotoğraflarınızı büyütebilirsiniz. Diğer resim editörlerinden farkı ise büyütme yaptığınızda fotoğrafta bozulmalar olmaması. Siz büyütmek istediğiniz oranı programa giriyorsunuz ve gerekli hesaplamaları yaparak resminizi en verimli şekilde büyütebiliyor.Yapmış olduğunuz büyütme işlemlerini kaydetmek istediğinizde program çıktı resimlere kendi damgasını vurur. Tek resimle çalışmanın yanında toplu olarak da çalışabilirsiniz.
Desteklediği resim biçimleri: BMP, JPG, GIF, DIB, JPEG, JPE, PNG, TGA, TIFF

Genel Özellikleri:
Resimlerinizi 1600*1200 piksele kadar büyütebilirsiniz.
Büyütme oranını mm, cm, piksel, inch gibi çeşitli birimler ile yapabilirsiniz.
Programda kayıtlı olan çeşitli görüntüleme ayarlarını kullanabilirsiniz.
Çoklu dosya ile çalışabilirsiniz. (Batch)
Programın içerisinde yer alan sihirbazı kullanarak ayarlarla uğraşmadan kısa sürede resimlerinizi büyütebilirsiniz.
Resimleri döndürüp, çevirebilirsiniz.
Türkçe dahil çoklu dil desteğine sahiptir.

çok sağolllllll bunu denedim ancak istediğim gibi olmuyor

bir resmi ebat olarak büyütüp çözünürlüğün düşmemesini beklemek imkansız.. kaldı ki bu beklenti ebat olarak büyüttüğünüz resmin türüne göre de değişebiliyor.. yani; bmp, jpg, png, gif ya da herhangi bir resim formatında olması da çözünürlüğü etkiler...

mac72'nin verdiği program gibi bir program da ben kullanıyorum: ACDSee

ama bu programlardan mucize beklemeyin... :)

ama şuda varki, büyümüş haline geriden bakacaksanız, fazla bozuk gözükmicektir

Üst Alt