Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Resimli mjları 2 gündür göremiyorum sebebi ne olablir?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
K

kutup yıldızı

arkadaşlar 2 gün öncesini kadar resimli msjları görebiliyordum.ama dün ne oldu bilmiyorum.p.c,yi açtım resimli msjların yerinde yazıları var resimler yok.sistem geri yükleme yaptım olmadı.nedeni ne olablir.yanlış bişey yapıp iyice bozmak istemiyorum.

Resim yerine X işareti mi çıkıyor?

evet bendede aynısı oluyor ufak bir kutucukta x işareti oluyor

resimlerin üzerine sağa tıkla resmi göster de bakem gösterecekmi??

evet yaptım.acaba diyorum you tube ayarındamı bişey oldu.çocuklar falan oynadıysa..

Çözüm bulmak için soruyorum.
Kusura bakma ama "yaptım" dediğin uygulamalar ne?

spoiler kırmızı yazıyı tuşladım oradaki yazılanları yaptım.internet explorer ayarlarına gir falan diyor ya adım adım uyguladım.onu diyorum.

:eek:nestcape yazanı yapamadım onu nasıl yapacagımı anlamadım çünkü

Uygulamaları yaptıktan sonra explorerı kapatıp,yeniden açarak denediniz mi?
Mozilla Firefox kullanmanızı öneririm.

evet kapatıp tekrar açtım.mozilla frifox program sanırım.ne programı peki?

Program değil.Explorer yerine kullanılır.Daha güvenli ve hızlıdır.

corsa bide bu bikaç gündür bilgisayarım ağılaştı virüs falan yok sebebi ne olabilir fazla programda yüklü değil

explorer varda masa üstünde googlede var genelde onu kullanıyorum.explorere kullanmamki.

Mozilla Firefox kullanmanızı öneririm.

yok açılmadı:)

programı indirdikten sonra p.c.yi kapatıp açmadım onun etkisi olabilirmi?

Resim olan ama açılmayan ekran görüntüsünü burada gösterebilir misiniz?

ben bu sitede resimli msj gönderen arkadaşlar oluyor.onları göremiyorum sorun o.bu sitede masa üstünde kayıtlı.kolay olsun diye masa üstüne almıştım.şimdi o yüklediğimiz progreamdanmı gireyim siteye onumu diyorsunuz.öyle yapınca resimleri görebilecekmiyim.kusura bakmayın biraz yoruyorum sizi.aklıma araba kullanmayı öğrenirkenki halim geldi:)

hocayı ne uğraştırmıştım:)ama 2 yıldır kullanıyorum.

bunuda öğreneceğimde biraz sıkılmazsanız uğraşacaksınız.gerçi dediklerinizi yaptımda.

sorun çözülmedi.

images

Yukarıda ne resmi var?
Masaüstüne kurduğunuz Mozilla Firefox tıklayıp,açılan sayfadan foruma giriş yapınız.Sorunu çözmek için buradayız.

kırmızı renkde yine yazı var.tıklayınca indirdiğimiz programın amblemi var.

tmm tıkladım frifox start google çıktı

Görmek istediğiniz resimleri görebiliyor musunuz?

bakayım onlar bu sitede 1 dk.

hala resim yok maalesef.

you tube demi bişey var acaba?

Hangi resimlere baktınız da göremediniz.
1 de ben bakayım.

Üst Alt