Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rexapin Pro 6MG/25MG kullanan var mı?

alkolsüz bira

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar

psikiyatri doktorum yatışlı olarak tedavi için sevk yapmak istedi bu aşamaya geçmeden önce terapi ve ilaç desteğini denemek istedim işe yaramazsa o zaman sevkimi yaparsınız dedim,

bu ilacı yeni yazdı araştırıyorum fakat kayda değer bir şey bulamadım kullanan varsa ilaç hakkında bilgilendirme ve deneyimlerini paylaşa bilirse sevinirim,
( ayrıca nörolojik rahatsızlığım sebebiyle de Neurontin 600 mg da kullanıyorum )

12/50 olanını kullanmıştım uyku yapıyordu bipolar mısınız

merhaba, eğer bu etken maddesi olanzapin olan ilaç ise ben kullanmıştım çok uzun zaman önce. iyi uyutuyordu bu ilaç. yalnız >5 yıl kullanım sonrası gözlerime yan etki yaptığı için bırakmıştım bu ilacı. umarım bir daha asla ihtiyaç duymam. amin.

Bu ilaç Olanzapin+Fluoksetin kombinasyonu olan nispeten yeni bir ilaç.

Olanzapin etkili bir antipisikotik.
Fluoksetin ise bir antidepresan.

İkisinin kombinasyonunun bazı hastalarda iyi bir sonuç verdiği görülmüş onun için iki ilaç birleştirilmiş.

@Carl Jung, psikiyatri doktorum şizofreni sınırında olduğumu yatışlı tedaviyi öneriyor uzun süredir sürekli intihar düşüncesi ve suçum olmayan konularda gereksiz bir şekilde kendimi suçluyor bu da sürekli olarak vicdan azabı çektiğim bir ruh halini aldı son zamanlarda artık nesneleri canlı görme hiç olmayan şeyleri anlık oluyormuş gibi görüyorum. piskolok majör depresyon diyor ama tanıyı bir daki seansta değiştirir diye düşünüyorum,

@kara duman, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

@kar&yağmur, geçmiş olsun umarım tekrarı olmaz. Bu ilaç yeni sanırım pek bir bilgi bulamıyorum o yüzden

Üst Alt