Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ritim holter raporuma göre ritim bozukluğum var mı?

xyayx07

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ritim holter raporuma göre ritim bozukluğum varmı polislik için engel teşkil Eder mi?

The average heart rate was 85. The minimum heart rate was 53 at 01:59. The maximum heart rate was 165 at 13:15. Pauses greater than 2.50 seconds were 0. Ventricular ectopy was 0, with 0 single VE, 0 V-Pairs and 0 V-Runs, Ventricular Bigeminy events were 0 and Ventricular Trigeminy events were 0. Supraventricular ectopy was 18, with 8 single SVE, 5 SV-Pairs 0 SV-Runs, Supraventricular Bigeminy events were 0 and Supraventricular Trigeminy events were 0. ST episode minutes totaled 0. The longest RR was 1.2 at 07:50. HRV SDNN:137, SDANN:130, SDNN Index:48, r-MSSD:26. The patient pressed the symptom event button 0 times on the Holter recorder.

HASTANIN BAZAL RİTMİ SİNÜS OLUP, AF,SVT, VT İZLENMEDİ.SİNÜS TAŞİKARDİŞİ EPİZOTLARI SAPTANDI.

Üst Alt