Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Roman önerisinde bulunmak isteyen var mı?

Mesyö1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Boş gunlerimi evde oturarak deglde roman okumak istiyorm.onerebilecegnz romanlar var mı?

İncir kuşları- Sinan Akyüz

kişisel gelişim için önerebiliceğiniz fikirlerinizi etkileyen kitap var mı araya kaynafım ama afedersiniz☺

Basarma alışkanlığı dikkatimi cekti t.ederim 🙂Ugur kosarin Allah bana yeter kitabi daha iyi gibi😚

Adı Sevmek de çok güzel kişisel gelişim; şu an onu okuyorum. Yarın yorumunu girerim;inşallah! Instagram da tanıtım yapıyorum.

Estağfurullah, Hoca değilim. Siz bilirsiniz; yazdığınız için; naçizane bir örnek sundum.

Edacano

Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır

Tamam bakicam t.ederim hepinize ilginiz icin🙂

Romansı anlatımlı biyografi ; Hamza Yardımcıoğlu : Kutsal klon
Müslümanlara kişisel gelişim olarak şiddetle tavsiye ;
Muahmmed Bozdag :SQ
mevlana sevdalıları için kişisel gelişim - nevzat tarhan - mesnevi terapi
Favori romanım biyografidir, filmide vardır ; papillon (kelebek) 1973
yine Müslümanlara hitap eden ama sert bir kitaptır bazen güldürür ; içinizdeki öküze oha deyin

Em7EzB.jpg
[/url][/IMG] Kendi kitabımın güzel bir resmi :) Duygusal, romantizm ve aşk sevenler için ideal bir roman :)

Berkant Kıray: Var Olmayan Kraliçe. Değişik bir kitap. Hikaye-Tiyatro karışımı.

M1P76M.jpg
[/url][/IMG] Baskı öncesi tanıtım 2.inci ciltten kısa bir bölüm 😊

Uzaktan Aşk - Amin Maalouf
Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt